155
Φωτογραφία από τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο στρατιωτικό κοιμητήριο στους Βουλιαράτες | INTIMEnews

ΕΛ.ΑΣ.: «Οι σφαίρες στους Βουλιαράτες δεν έπεσαν για τη σημαία»

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2018, 14:52
Φωτογραφία από τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο στρατιωτικό κοιμητήριο στους Βουλιαράτες
|INTIMEnews

ΕΛ.ΑΣ.: «Οι σφαίρες στους Βουλιαράτες δεν έπεσαν για τη σημαία»

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2018, 14:52

Το αιματηρό επεισόδιο με θύμα τον Κωνσταντίνο Κατσίφα δεν συνδέεται καθ΄οιονδήποτε τρόπο με την ύψωση της ελληνικής σημαίας στο χωριό Βουλιαράτες, υποστηρίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αλβανών αστυνομικών, συμμετείχε  κανονικά στον σημαιοστολισμό για την εθνική επέτεις της 28ης Οκτωβρίου χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ομοίως δεν υπάρχουν ούτε στοιχεία, ούτε μαρτυρίες που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή που ακολούθησε (και κατέληξε στον θάνατο του Κατσίφα) με την ύψωση της ελληνικής σημαίας.

Ηδη, όπως έγινε γνωστό, έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου, με τον αλβανό ομόλογό του, ενώ σε εξέλιξη είναι διαβουλεύσεις, δια της διπλωματικής οδού, προκειμένου να συμμετάσχει και η Αθήνα στις έρευνες με στόχο την τάχιστη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το απόγευμα πάντως, εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών η πρεσβευτής της Αλβανίας, προκειμένου να της επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 35χρονου από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...