379
|

Είναι επίσημο: Υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 14:21

Είναι επίσημο: Υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 14:21

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση από τον Γιώργο Καμίνη ότι δεν θα διεκδικήσει μια τρίτη θητεία στον Δήμο της Αθήνας, ο Παύλος Γερουλάνος γνωστοποίησε και επισημοποίησε την πρόθεσή του να τον διαδεχθεί. Σε ανάρτηση στον ιστότοπό του ο πρώην υπουργός Πολιτισμού δημοσιοποίησε την Τετάρτη ένα προσωπικό μανιφέστο ως πολίτη της Αθήνας, το οποίο κατέληγε στην εξής φράση:

«Σε λίγο ανοίγει μια νέα σελίδα για την Αθήνα και βρισκόμαστε μπροστά σε μια ξεκάθαρη επιλογή. Από την μια ένας δρόμος στρωμένος από τις επιλογές του κεντρικού πολιτικού συστήματος που βλέπει την Αθήνα από μακριά και δεν καταλαβαίνει τον πλούτο που κρύβει αυτή η πόλη μέσα της. Είναι ο δρόμος που οδηγεί στη μιζέρια, την εγκατάλειψη και την μοναξιά. Είναι ο δρόμος των πολιτικών που βλέπουν την Αθήνα πεδίο προσωπικής εξέλιξης. Από την άλλη είναι ο δρόμος ο δικός μας. Ο δρόμος που αναγνωρίζει την αξία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ο δρόμος της συνεργασίας και τις συλλογικής μας δημιουργίας. Πιστεύω στον δεύτερο δρόμο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ως δήμαρχος για να τον διανύσουμε και να κάνουμε την πόλη μας την πόλη που όλοι μας ονειρευόμαστε».

Ο κ. Γερουλάνος αναμένει το χρίσμα του Κινήματος Αλλαγής το οποίο ως φαίνεται έχει εξασφαλίσει, μολονότι υπάρχει και η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Αθηναίων Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Σε κάθε περίπτωση, μέσω τις ιστοσελίδας του, ο κ. Γερουλάνος ήδη δημιούργησε μια πλατφόρμα εθελοντών και έδωσε το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του:

«Αθηναίος πολίτης, ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ, επιχειρηματίας, π. Υπουργός και αφοσιωμένος στα κοινά. Πιστεύω ότι οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας και δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αν συνεργαστούμε. Αυτό έκανα πάντα και αυτό θέλω να κάνω για την πόλη μας». 

Αυτό που απομένει είναι και η επίσημη δήλωση του κ. Γερουλάνου, η οποία κατά πληροφορίες αναμένεται να γίνει με έναν αντισυμβατικό τρόπο σε μία από τις εμβληματικές γειτονιές της Αθήνας.

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις 13.00, θα βρίσκεται στην πλατεία Κανάρη (πλατεία Κυψέλης) όπου θα κάνει τις πρώτες δηλώσεις και ενημέρωση σε δημοσιογράφους. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα επιλογή, καθώς είναι μία εμβληματική περιοχή της Αθήνας, από τις πιο πυκνοκατοικημένες, που δίνουν τον παλμό και το στίγμα του σημερινού προσώπου της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...