233
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που μιλούσε η Λιζ Τρας η οποία μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό φάνηκε να σπεύδει να βοηθήσει τη δημοσιογράφο | YouTube / The Telegraph

Διακόπηκε το debate Τρας, Σούνακ – Κατέρρευσε η παρουσιάστρια

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2022, 22:33
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που μιλούσε η Λιζ Τρας η οποία μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό φάνηκε να σπεύδει να βοηθήσει τη δημοσιογράφο
|YouTube / The Telegraph

Διακόπηκε το debate Τρας, Σούνακ – Κατέρρευσε η παρουσιάστρια

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2022, 22:33

Το debate ανάμεσα στη Λιζ Τρας και τον Ρίσι Σούνακ ενόψει της μάχης για την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας –η οποία θα αναδείξει και τον αντικαταστάτη του Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργία (περισσότερα εδώ)– που διοργάνωσαν την Τρίτη το Talk TV και η εφημερίδα Sun έλαβε τέλος πριν την προγραμματισμένη ώρα λήξης της τηλεμαχίας, όταν στο στούντιο ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Τη στιγμή εκείνη, ο τηλεοπτικός φακός εστίαζε στη βρετανίδα υπουργό Εξωτερικών η οποία αναφώνησε «Ω θεέ μου» πιάνοντας το πρόσωπό της με τα χέρια της και η ροή του προγράμματος διακόπηκε.

«Λυπούμαστε για τη διακοπή του προγράμματος», ανέφερε το μήνυμα στην οθόνη. Σύμφωνα με την ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού που ακολούθησε, την ώρα του debate λιποθύμησε η παρουσιάστρια Κέιτ ΜακΚαν.

Η δημοσιογράφος έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια και είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο κατέστη σαφές ότι δε θα μπορούσε να επανέλθει στα καθήκοντα της και να συνεχιστεί το debate των υποψηφίων για την αρχηγία των Τόρις.

Οι δύο πολιτικοί παρέμειναν για λίγη ώρα στο στούντιο, όπου συνομίλησαν με το κοινό, ενώ λίγο αργότερα δήλωσαν ανακουφισμένοι μαθαίνοντας τα νέα για την υγεία της ΜακΚαν.

Σε βίντεο που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο σοκαρισμένοι με το περιστατικό στο στούντιο εμφανίστηκαν και οι συνάδελφοι της παρουσιάστριας.

Σημειώνεται πως άτυχος ήταν και ο συμπαρουσιαστής της ΜακΚαν. Η δημοσιογράφος επρόκειτο να εμφανιστεί δίπλα στον πολιτικό συντάκτη της Sun, Χάρι Κόουλ, ωστόσο εκείνος είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό λίγο νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...