271
Σημειωτόν από Ρέντη έως ΣΕΦ | φωτ. αρχείου

Μποτιλιάρισμα 23 χλμ λόγω έργων στον Κηφισό

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 09:47
Σημειωτόν από Ρέντη έως ΣΕΦ
|φωτ. αρχείου

Μποτιλιάρισμα 23 χλμ λόγω έργων στον Κηφισό

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 09:47

Εργα οδοποιΐας στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά, δοκιμάζουν τα νεύρα χιλιάδων οδηγών από νωρίς το πρωί τη Δευτέρα, με το μποτιλιάρισμα να αρχίζει από την Κηφισιά!

Λόγω των εργασιών που κάποιοι αποφάσισαν να εκτελεστούν πρωί – πρωί στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έχει σχηματιστεί ουρά 23 χιλιομέτρων με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν ειδικά στα κομμάτια από την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ και από του Ρέντη έως το ΣΕΦ.

Αυξημένη η κίνηση και στην Αθηνών-Κορίνθου, στη Λ. Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά,  στην Πέτρου Ράλλη από τη Θηβών, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη και στην άνοδο της Κηφισίας στο ύψος του Φάρου.

Ιδιο σκηνικό και στην άνοδο της Λ. Συγγρού στο ύψος της Λαγουμιτζή, αλλά και στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Αλίμου.

Κλείνει και η Χαμοστέρνας

Από νωρίς το πρωί κλείνει σταδιακά και η Χαμοστέρνας λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας, περιοχής Δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου/Ταύρου, κατά το χρονικό διάστημα από 18/3 έως 30/3, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, έχουν ως εξής:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κων/πόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200,00μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...