207
Αν πάει, θα φοράει άραγε «Αλεξης-φαιρο» γιλέκο ο Μπαλούρδος στην ΕΡΤ; | twitter.com/Ellinofreneia

Μπορεί να πάει η «Ελληνοφρένεια» στην ΕΡΤ;

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 17:12
Αν πάει, θα φοράει άραγε «Αλεξης-φαιρο» γιλέκο ο Μπαλούρδος στην ΕΡΤ;
|twitter.com/Ellinofreneia

Μπορεί να πάει η «Ελληνοφρένεια» στην ΕΡΤ;

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 17:12

Μετά τον ΣΚΑΪ και τον Alpha θα γίνει η ΕΡΤ το νέο «σπίτι» της τηλεοπτικά άστεγης «Ελληνοφρένειας»; Πόσο ρεαλιστικό είναι ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Θα δικαιώσει η δημόσια τηλεόραση όλα τα ρητά για τα «περίφημα» -και πιο απίθανα- αουτσάιντερ, φιλοξενώντας τον αιχμηρό Τσολιά, έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές του Αλέξη Τσίπρα κατά την πρώτη διετία της διακυβέρνησής του;

Σύμφωνα με τις typologies.gr , η πρόσκληση προς τους συντελεστές της εκπομπής έχει ήδη γίνει από τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ, αρμόδιο για το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, Σπύρο Κρίμπαλη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Κρίμπαλης ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και σήκωσε το τηλέφωνο για να καλέσει τον Θύμιο Καλαμούκη και τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη σε συνάντηση με αντικείμενο την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ραντεβού φέρεται να ορίστηκε για μετά τις γιορτές, ενώ κατά τις ίδιες πηγές υπήρξε βολιδοσκόπηση προθέσεων και πριν από την απόφαση του Αlpha να κόψει την εκπομπή.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η μετάδοση από την ΕΡΤ σατιρικών εκπομπών του Γιώργου Μητσικώστα και του Γιάννη Ζουγανέλη, λίγο πριν μάλιστα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 (λειτουργώντας δηλ. ως lead in για το δελτίο ειδήσεων).

Προς το παρόν δεν έχει γνωστή η αντίδραση των υπευθύνων της «Ελληνοφρένειας», ο οποίοι ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι έγινε η πρώτη κρούση…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...