459
Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Χάμιλτον, ήταν τα τραβήξει το δικό του αυτί, αντί του ανιψιού του | REUTERS/Gonzalo Fuentes

«Φρένο» στον Χάμιλτον για το «όχι μη» στον ανιψιό του που ντύθηκε πριγκίπισσα

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 16:34
Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Χάμιλτον, ήταν τα τραβήξει το δικό του αυτί, αντί του ανιψιού του
|REUTERS/Gonzalo Fuentes

«Φρένο» στον Χάμιλτον για το «όχι μη» στον ανιψιό του που ντύθηκε πριγκίπισσα

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 16:34

«Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας». Το σχόλιο αποδοκιμασίας από τον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον, με αφορμή βίντεο του μικρού του ανιψιού, όπου το αγόρι διασκεδάζει φορώντας ένα κουστούμι πριγκίπισσας, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες social media. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που τελικά ο οδηγός της Mercedes αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή του, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη.

Όλα άρχισαν όταν ο πρωταθλητής της F1 αποφάσισε να μοιραστεί με τους 5,7 εκατομμύρια θαυμαστές του στον λογαριασμό του στο Instagram, το βίντεο στο οποίο ο ανιψιός του φοράει ένα φόρεμα πριγκίπισσας σε ροζ και μωβ χρώμα και κουνάει ένα μαγικό ραβδάκι με μια χνουδωτή καρδούλα.

«Είμαι τόσο λυπημένος αυτήν τη στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου», εμφανίζεται να λέει ο ίδιος στο βίντεο προτού στρέψει την κάμερα προς τον ανιψιό του για να τον ρωτήσει:

«Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό ζήτησες για τα Χριστούγεννα;»

«Ναι», του απαντά το μικρό αγόρι, προκαλώντας εκ νέου την αγανάκτηση του θείου του.

«Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας», ακούγεται να λέει ο Χάμιλτον ενώ ο ανιψιός του καλύπτει τα αυτιά του με τα χέρια του.

Η βιαστική ανάρτηση του πρωταθλητή όμως, προκάλεσε την αγανάκτηση πολλών από τους followers του, εκ των οποίων ορισμένοι επέστρεψαν τα «πυρά» της κριτικής στον ίδιο. «Ο Χάμιλτον είναι σκουπίδι και θα ‘πρεπε να ντρέπεται», έγραψε ένας στο Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε στο κλίμα των ημερών: «Λιούις Χάμιλτον άλλο ένα παράδειγμα του κλασικού στενόμυαλου θείου, στην οικογενειακή μάζωξη των Χριστουγέννων, που το ‘χει παρακάνει με το ποτό και πιστεύει ότι η γνώμη του είναι η μόνη που έχει αξία».

«Αξιοθρήνητο. Ασε το παιδί να φοράει ό,τι θέλει. Δεν πειράζει. Αστο να είναι χαρούμενο. Θέλεις τα παιδιά σου να είναι δυστυχισμένα;» αναρωτήθηκε ένας άλλος.

«Το παιδί δείχνει πραγματικά χαρούμενο. Απλά άστο να ευχαριστιέται τη μικρή ζωούλα του χωρίς να του επιβάλλουν κοινωνικές νόρμες», σχολίασε λίγο πιο επιθετικά ένας ακόμα χρήστης στο Twitter ανεβάζοντας και το βίντεο που εν τω μεταξύ είχε κατεβάσει ο Χάμιλτον.

Μπροστά στο κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η ανάρτησή του, ο βρετανός οδηγός υποχρεώθηκε να την κατεβάσει, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους θαυμαστές του που τον έψεξαν για την «κατσάδα» στον ανιψιό του.

«Χθες έπαιζα με τον ανιψιό μου και συνειδητοποίησα ότι αυτά που είπα ήταν ανάρμοστα, γι’αυτό και έσβησα την ανάρτηση. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω κακό ούτε να πληγώσω κανέναν. Απολαμβάνω το γεγονός ότι ο ανιψιός μου αισθάνεται ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει», επανήλθε με νέα ανάρτησή του αυτή τη φορά στον λογαριασμό του στο Twitter και πρόσθεσε: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την συμπεριφορά μου πρόσθεσε και παραδέχθηκε πως είναι πραγματικά απαράδεκτο να περιθωριοποιείται κάποιος ή να κρίνεται βάσει στερεοτύπων. Πάντα υποστήριζα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τη ζωή του ακριβώς όπως τη θέλει και ελπίζω να με συγχωρέσετε γι’αυτήν την εσφαλμένη κρίση μου».

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...