469
Ο Αχιλλέας Μπέος στην επινίκια ομιλία του | Facebook/Αχιλλέας Μπέος

Bόλος: Επανεκλογή (με πάνω από 55%) και ομοφοβικές αθλιότητες Μπέου

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2023, 20:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 08/10/2023, 10:22
Ο Αχιλλέας Μπέος στην επινίκια ομιλία του
|Facebook/Αχιλλέας Μπέος

Bόλος: Επανεκλογή (με πάνω από 55%) και ομοφοβικές αθλιότητες Μπέου

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2023, 20:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 08/10/2023, 10:22

Πολλοί περίμεναν ποια θα ήταν αντίδραση στην κάλπη των δημοτικών εκλογών από τους πολίτες του μέχρι προ ολίγων ημερών πλημμυρισμένου Βόλου από τα διαδοχικά χτυπήματα των θεομηνιών Daniel και Elias.

Ακόμη και λίγο πριν αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για το τι (δεν) έγινε στη θητεία του στην πόλη του Βόλου, για τον βαθμό ετοιμότητας των υπηρεσιών του δήμου, αλλά και την εικόνα που εξέπεμπε προσωπικά μέσω διάφορων βίντεο κατά τη διάρκεια της καταστροφής, είχε σκληρή αντιπαράθεση με τον πρώην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, σε παρέμβαση του δημάρχου στη εκλογική εκπομπή του ΣΚΑΙ (δείτε το σχετικό βίντεο κάτω).

Στο κλείσιμο της άγριας κόντρας των δύο, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς στον… ενικό, ο Αχιλλέας Μπέος φώναζε «θα πάρετε την απάντηση από τον λαό του Βόλου». Και όπως προκύπτει από τα πρώτα αποτελέσματα, η απάντηση ήταν η επανεκλογή του για μία ακόμη θητεία.

Με την ενσωμάτωση στο 11,22%, ο δήμαρχος Βόλου συγκέντρωνε ποσοστό άνω του 57% οδεύοντας προς την επανεκλογή του. Ο αντίπαλός του, Νίκος Παπαπέτρος, άγγιζε το 37%.

Σαρωτική νίκη Μπέου έδειξε νωρίτερα και το πρώτο exit poll.

Με ενσωματωμένο το 22,13% των ψήφων, ο κ. Μπέος προηγείτο με 56,8%, ενώ ο κ. Παπαπέτρος είχε 36,36% και τρίτος ήταν ο Απόστολος Ριζόπουλος με 6,84%.

Στον πανηγυρικό του μάλιστα, ο κ. Μπέος δεν δίστασε να δείξει το ποιόν του, το οποίο φαίνεται να επιδοκιμάζουν και οι πολίτες του Βόλου.

Ο κ. Μπέος προχώρησε σε μία αθλιότητα άνευ προηγουμένου σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Μιλώντας στην κεντρική πλατεία του Βόλου και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν, στη συνέχεια αναφέρθηκε με απίστευτους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω σήμερα είναι μια απάντηση σε ένα περίεργο σύστημα που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο. Σήμερα είναι μια νίκη των πολιτών του Βόλου, δικιά σας νίκη γιατί μετά από εννέα χρόνια θα συνεχίσουμε μαζί για να επαναφέρουμε την πόλη μας στην προτέρα κατάσταση και ελπίζω ότι η σημερινή αντιπολίτευση αν και έκανε έναν αγώνα βρώμικο, θα ενώσει με μας τις δυνάμεις της για τον Βόλο. Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω την γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα και εκφράζομαι ελεύθερα όπως το λέει και το σύνταγμα μας. Είμαι ένας από εσάς. Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού….δες; Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;», είπε στον παραληρηματικό του λόγο ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, με τους πολίτες να τον αποθεώνουν μάλιστα!

Σε μια πρώτη αντίδραση, ο κ. Κασσελάκης αρκέστηκε να καλέσει τη Δικαιοσύνη να κάνει επιτέλους τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...