307
|

Μπίστης κατά Ελεφάντη για το σχόλιο για τη Σάκκαρη: Ανοησία και χυδαιότητα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2021, 10:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/07/2021, 11:35

Μπίστης κατά Ελεφάντη για το σχόλιο για τη Σάκκαρη: Ανοησία και χυδαιότητα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2021, 10:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/07/2021, 11:35

To σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη, ηθοποιού και προβεβλημένου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ –η ίδια συστήνεται ως υποψήφια πολιτικός– κατά της Μαρίας Σάκκαρη για τη σχέση της με τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, δεν προκάλεσε μόνο την οργή της ΝΔ.

Προκάλεσε και αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η κυρία Ελεφάντη είναι ένα από τα πρόσωπα του επικοινωνιακού βραχίονα της Κουμουνδούρου, θεωρείται ότι ανήκει στον κύκλο του Αλέξη Τσίπρα και σε κάθε περίπτωση η πολιτική τοξικότητα για ένα τέτοιο θέμα, για μια κοπέλα που αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο αρνητικό πρόσημο μπορεί να έχει.

Χαρακτηριστικό της αμηχανίας ή και της ενόχλησης πολλών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ενέργεια της κυρίας Ελεφάντη ήταν το σχόλιο του Νίκου Μπίστη, ιστορικού στελέχους της λεγόμενης ανανεωτικής Αριστεράς και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος.

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και τη χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μπίστης.

Ακολούθησε ένα άρθρο στο tvxs.gr του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου:

«Εχουν δοθεί αγώνες από την Αριστερά για να μην προσδιορίζονται οι γυναίκες με βάση τον πατέρα ή τον σύντροφό τους. Πόσο μάλλον για να μην διαγράφονται τα προσωπικά τους επιτεύγματα και να μην απαξιώνεται η προσωπικότητά τους ως ετερόφωτη. Εχουν δοθεί αγώνες από την Αριστερά εναντίον του σεξισμού, των διακρίσεων και της εχθροπάθειας.

Η Αννα Ελεφάντη έκανε λάθος και δεν ζήτησε συγγνώμη. Υιοθέτησε μια συμπεριφορά οικεία στους σκληρούς του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου που βάφτισαν κριτική την έκλυση τοξικότητας και εμπάθειας απέναντι στους πολιτικούς τους αντιπάλους», γράφηκε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...