434
Η Μαρία Σάκκαρη σε μια προσπάθειά της στους Αγώνες του Τόκιο. Το ότι μεταδόθηκε από την ΕΡΤ φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους... | REUTERS/Edgar Su

Οργή στη ΝΔ για το σχόλιο της Ελεφάντη του ΣΥΡΙΖΑ για τη Σάκκαρη και τον γιο του Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 23:13
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/07/2021, 11:57
Η Μαρία Σάκκαρη σε μια προσπάθειά της στους Αγώνες του Τόκιο. Το ότι μεταδόθηκε από την ΕΡΤ φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους...
|REUTERS/Edgar Su

Οργή στη ΝΔ για το σχόλιο της Ελεφάντη του ΣΥΡΙΖΑ για τη Σάκκαρη και τον γιο του Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 23:13
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/07/2021, 11:57

Ένα σχόλιο στο Twitter της Αννας Ελεφάντη, στο οποίο η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ενέπλεξε τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη σχέση του με την τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, στην πολεμική που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα για την τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ των προσπαθειών των ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ.

Η κυρία Ελεφάντη, γνωστή και ως πρωταγωνίστρια σε εκείνο το πολυσυζητημένο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο εμφάνιζε συλλήβδην τους δημοσιογράφους ως αργυρώνητους, έγραψε στα social media το εξής:

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Εφόσον το συγκεκριμένο tweet είναι αληθινό (το επισύναψε στη σχετική ανακοίνωση η ΝΔ), φαίνεται πως το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον στοχοποιήσει όχι μόνο τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, αλλά και τα παιδιά του. Ετσι, από τη ΝΔ εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ η Πειραιώς υποστήριξε ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ ανέφεραν:

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού

Στο θέμα πήρε θέση, μέσω social media, ο ίδιος ο γιος του Πρωθυπουργού.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

»Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

»Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...