243
Ο Ομπάμα με τις δυο κόρες του, Μαλία (αριστερά) και Σάσα | Facebook

Μπαράκ Ομπάμα, ο νέος «βασιλιάς» του Twitter

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 19:01
Ο Ομπάμα με τις δυο κόρες του, Μαλία (αριστερά) και Σάσα
|Facebook

Μπαράκ Ομπάμα, ο νέος «βασιλιάς» του Twitter

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 19:01

Ανάποδα μετράει ο χρόνος για την ενθρόνιση του νέου «Βασιλιά» του Twitter, που δεν θα είναι άλλος από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως αναφέρει η Repubblica, λίγο μετά την 10η Αυγούστου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να ξεπεράσει σε «ακολούθους» την επί μια συναπτή εξαετία «βασίλισσα» του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Κέιτι Πέρι.

Η 34χρονη σούπερσταρ της ποπ που πριν τρία ακριβώς χρόνια είχε γράψει ιστορία στο Twitter καθώς έγινε η πρώτη χρήστης του που είχε συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια ακολούθους, έχει 107.8 εκατ. ακολούθους.

Ωστόσο, η πρωτοκαθεδρία της αναμένεται σε λίγα 24ωρα να τελειώσει, καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα (με 107.6 εκατ. ανθρώπους να τον ακολουθούν) θα την ξεπεράσει.

Και αυτό επειδή, όπως δείχνουν τα νούμερα, ο πρώην  πρόεδρος αυξάνει το τελευταίο έτος τους ακολούθους του κατά μισό εκατομμύριο μηνιαίως -μια τρομερή επίδοση, ειδικά για πολιτικό πρόσωπο και όχι για κάποιον προερχόμενο από τον χώρο της σόουμπιζ.

Στην τρίτη θέση θα εξακολουθήσει να βρίσκεται – όπως εδώ και μια ολόκληρη πενταετία – ο Τζάστιν Μπίμπερ με 106.2 εκατ. ακολούθους.

Στην τέταρτη θέση είναι η τραγουδίστρια Ριάνα με 92.7 εκατ. ακολούθους, κατόπιν η Τέιλορ Σουίφτ με 84 εκατ. ακολούθους και μετά η Λέιντι Γκάγκα με 79.1 εκατ. ακολούθους.

Δυναμική είναι και η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter καθώς διαθέτει 79.1 εκατ. ακολούθους, ενώ από πίσω του βρίσκεται το The Ellen Show, ίσως το πιο δημοφιλές τοκ-σόου της αμερικανικής τηλεόρασης με την Ελεν Ντε Τζένερις, το οποίο ακολουθούν 78.2 εκατ. άνθρωποι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...