299
O Kόλιν Φάρελ στην ταινία «Αστακός» | Τhe Lobster

Aρχισε γυρίσματα ο Λάνθιμος με Κίντμαν, Φάρελ και μια σταρ έκπληξη

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2016, 00:01
O Kόλιν Φάρελ στην ταινία «Αστακός»
|Τhe Lobster

Aρχισε γυρίσματα ο Λάνθιμος με Κίντμαν, Φάρελ και μια σταρ έκπληξη

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2016, 00:01

Δεν είναι λίγο: για το δεύτερο συνεχές του φιλμ ο Γιώργος Λάνθιμος έχει εξασφαλίσει ως πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ. Πλάι του την ιέρεια του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν. Ναι, οι αμερικανοί ηθοποιοί παθιάζονται με τον έλληνα σκηνοθέτη που αγαπούν να αποκαλούν weirdo τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Στην ομάδα των γνωστών ηθοποιών για την νέα του ταινία «Η δολοφονία του ιερού ελαφιού» προστέθηκε μια ποπ κινηματογραφική σταρ, η Αλίσια Σίβλερστοουν, γνωστή κυρίως από την ταινία «Clueless».

1398177762307.cached
H Aλίσια Σίλβεστοουν, το όνομα έκπληξη στην ταινία του Λάνθιμου. Εδώ σε σκηνή από την ταινία «Clueless»

Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρωταγωνιστής «υιοθετεί» ένα παραστρατημένο παιδί και η Σίλβερστοουν είναι η μητέρα του.  Ο Κόλιν Φάρελ ερμηνεύει τον ρόλο του Στίβεν, ενός χειρουργού που διαπιστώνει ότι το αγόρι που έχει αναλάβει υπό την προστασία του ρέπει προς την αμαρτία και την παραβατική συμπεριφορά και η Νικόλ Κίντμαν ερμηνεύει τη σύζυγό του. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Σινσινάτι του Οχάιο αν και ουδεμία φωτογραφία έχει διαρρεύσει καθώς επικρατεί άκρα μυστικότητα.

To 12χρονο αγόρι που ονομάζεται Μπομπ, θα ερμηνεύσει ο Σάνι Σούλτζικ. Η καριέρα του άρχισε μόλις το 2013 με το φιλμ «Ruined», ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του «Criminal Minds».

Sunny-Suljic-2016-killing-of-a-sacred-deer
Το αγόρι που ανατρέπει τα πάντα στη ζωή του Κόλιν Φάρελ και της Νικόλ Κίντμαν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Για τη συγγραφή του σεναρίου ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάστηκε για μια ακόμα φορά με τον Ευθύμη Φιλίππου. Στο φιλμ θα δούμε επίσης την Ράφεϊ Κασίντι (θυμάστε το μικρό κορίτσι στο «Τοmmorowland»;), ο Μπάρι Γκίογκαν («’71»), και ο  Μπιλ Κάμπ («12 χρόνια σκλάβος»).

Colin+Farrell+Lobster+Photocall+68th+Annual+gxoUtAAgq1bl
O Kόλιν Φάρελ πρώτος δεξιά και δίπλα του ο Γιώργος Λάνθιμος στην παρουσίαση της ταινίας «Αστακός» στις Κάννες

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...