182
Ο Γιάννης έναντι του Τάκερ των Χιούστον Ρόκετς | Troy Taormina-USA TODAY Sports

Αρχηγός της Ανατολής στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2019, 08:35
Ο Γιάννης έναντι του Τάκερ των Χιούστον Ρόκετς
|Troy Taormina-USA TODAY Sports

Αρχηγός της Ανατολής στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2019, 08:35

Μετρά μόλις τρεις παρουσίες σε All Star και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από παίκτης περνά στη θέση του αρχηγού της ομάδας των επίλεκτων από τις ανατολικές Πολιτείες!

Η ψηφοφορία του κοινού έκλεισε με τον Αντετοκούνμπο να έχει συγκεντρώσει 4.375.747 ψήφους, τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στην κατηγορία του.

Μέσα σε τρία χρόνια ο Γιάννης αύξησε κατά σχεδόν 100 φορές τις ψήφους που πήρε από το κοινό, από περίπου 55.000 το 2015 σε πάνω από 4,3 εκατ. το 2019.

Ετσι θα είναι αρχηγός της ομάδας στο All Star Game που θα διεξαχθεί στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας  στις 15-17 Φεβρουαρίου.

Giannis Is NBA All-Star Starter & Captain

The Greek Freak, Giannis Antetokounmpo, selected STARTER and TEAM CAPTAIN for NBA All-Star 2019!!

Geplaatst door Milwaukee Bucks op Donderdag 24 januari 2019

Οι βασικοί στην Ανατολή είναι οι: Κάιρι Ιρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια 76έρς) και Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς).

Από τη Δύση θα είναι βασικοί οι: Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς).

Οι 14 αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου ενώ στις 7 Φεβρουαρίου οι δύο αρχηγοί, Ανατολής και Δύσης, θα επιλέξουν τους παίκτες που έρθουν στην αποστολή στον πάγκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...