250
Εξωτερική άποψη του σπιτιού της Λιν Μισέλ που καταστράφηκε από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της Αν Χες | Amanda Edwards/Getty Images

Αποζημίωση $2 εκατ. ζητεί η ένοικος του σπιτιού στο οποίο έπεσε το αυτοκίνητο της Αν Χες

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 13:28
Εξωτερική άποψη του σπιτιού της Λιν Μισέλ που καταστράφηκε από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της Αν Χες
|Amanda Edwards/Getty Images

Αποζημίωση $2 εκατ. ζητεί η ένοικος του σπιτιού στο οποίο έπεσε το αυτοκίνητο της Αν Χες

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 13:28

Στις 5 Αυγούστου το αυτοκίνητο της Αν Χες είχε προσκρούσει σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο Λος Αντζελες, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο οίκημα και να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Λίγες ημέρες αργότερα, η 53χρονη ηθοποιός, που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την πρόσκρουση, πέθανε στο νοσοκομείο, όταν αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

Σύμφωνα με το PEOPLE, οι δικηγόροι της ενοίκου του σπιτιού, Λιν Μισέλ, κατέθεσαν αγωγή εναντίον των κληρονόμων της Αν Χες στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος Αντζελες, ζητώντας αποζημίωση τουλάχιστον 2 εκατ. δολαρίων για «αμέλεια, πρόκληση δυστυχίας και παράνομη είσοδο».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Μισέλ «εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από την τρομακτική ταχύτητα του οχήματος της Χες που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο και την κύρια ντουλάπα πριν καταλήξει στην αποθήκη του σπιτιού της».

Τα έγγραφα σημειώνουν επίσης ότι «το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ενάγουσα και τα κατοικίδιά της, δύο σκυλιά και μία χελώνα. Ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου συμβάντος που προκάλεσε η ηθοποιός, το σπίτι και όλη η προσωπική περιουσία της ενάγουσας κάηκε ολοσχερώς».

Τα έγγραφα περιγράφουν τη Μισέλ ως «τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει», δεν μπορεί να κοιμηθεί ούτε να εργαστεί, καθώς έχει χάσει όλα της τα υπάρχοντα και πάσχει από κατάθλιψη. Λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα, οι γείτονες της είχαν ξεκινήσει διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα για τη Μισέλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...