237
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλά για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη (στο βίντεο δεξιά στη φωτογραφία διακρίνεται ο ασπασμός του νέου προέδρου με τον Νίκο Παππά το βράδυ της Κυριακής στην Κουμουνδούρου) | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Αποστολάκης: Ας το χωνέψουν, ο Κασσελάκης είναι ο νέος αρχηγός – διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 10:14
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλά για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη (στο βίντεο δεξιά στη φωτογραφία διακρίνεται ο ασπασμός του νέου προέδρου με τον Νίκο Παππά το βράδυ της Κυριακής στην Κουμουνδούρου)
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Αποστολάκης: Ας το χωνέψουν, ο Κασσελάκης είναι ο νέος αρχηγός – διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 10:14

Eκ των θερμότερων υποστηρικτών του νέου -πλέον- αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο ναύαρχος ε.α. βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης, το είχε πει και λίγες ημέρες νωρίτερα (εδώ): ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος αν τυχόν διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ (ως μία πιθανή εξέλιξη δηλαδή από όσους θεωρούν ότι ο εκ Μαϊάμι ορμώμενος νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κούρσεψε το κόμμα).

Και το πρωί της Δεύτερας, ούτε 12 ώρες μετά τον εκλογικό θρίαμβο Κασσελάκη, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας το επανέλαβε:

Καλό θα είναι, τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, να δεχθούν όλοι ότι ο κ. Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος. «Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι», σημείωσε με νόημα, αν και όπως είπε, είναι λιγάκι «δύσκολο να “καταπιείς” ότι σε 20 μέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του».

Οπως υπογράμμισε ο στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη ημέρα στην Κουμουνδούρου χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις και δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα.

Διαβεβαίωσε δε, ότι ο νέος πρόεδρος  «είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές. Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια». Γι΄αυτό, διεμήνυσε (σε ένα μήνυμα με σαφείς αποδέκτες) ,  όλο το σύστημα πρέπει να δεχθεί ότι υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά. «Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...