347
Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο των social media, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να επιβιβάζεται στο ΙΧ του αφού έχει βγει από την πίσω πόρτα του Μαξίμου | Τwitter

Από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου ο Αντώναρος και κατευθείαν στο πάνελ της ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 13:14
Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο των social media, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να επιβιβάζεται στο ΙΧ του αφού έχει βγει από την πίσω πόρτα του Μαξίμου
|Τwitter

Από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου ο Αντώναρος και κατευθείαν στο πάνελ της ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 13:14

Το βράδυ της Δευτέρας επιχειρηματολογούσε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και των χειρισμών της κυβέρνησης Τσίπρα σε πάνελ ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ. Νωρίτερα όμως «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να εξέρχεται από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου.

Οχι δεν πρόκειται για κάποιον υπουργό ή στέλεχος της Κουμουνδούρου, αλλά για τον Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί Κώστα Καραμανλή και αυτοαποκαλούμενο εκφραστή (λέμε τώρα…) των σκέψεων του πρώην Πρωθυπουργού.

Ο κ. Αντώναρος διεγράφη πέρυσι από τη ΝΔ (εδώ) λόγω των δημόσιων επιθέσεων κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη και πρόσφατα ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος στον χώρο της Δεξιάς. Είναι δε τακτικός στα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης, όπου σταθερά εκφράζει απόψεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής (και κατά της ΝΔ).

Η εν κρυπτώ επίσκεψη στο Μαξίμου –η οποία καταγράφηκε μόνο από έναν περαστικό που ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στα social media– δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως ένα κάποιο αποδεικτικό του διαλόγου της κυβέρνησης με ένα μέρος της λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας της ΝΔ.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις που είχε στην πρωθυπουργική βίλα της Ηρώδου Αττικού, ο κ. Αντώναρος μετέβη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να πάρει μέρος στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου «Η επόμενη ημέρα», με πολιτική ανάλυση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η φωτογραφία του κ. Αντώναρου να εξέρχεται από την πίσω πόρτα του Μαξίμου δεν έμεινε ασχολίαστη από την αντιπολίτευση, με τον βουλευτή της Δημοκρατική Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, να τον βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» με τους υπόλοιπους δεξιούς «πρόθυμους» που έδωσαν και δίνουν απλόχερα τη στήριξή τους στην κυβέρνηση Τσίπρα.

«Χθες με μερική έκπληξη είδαμε στην ΕΡΤ τον κ. Αντώναρο να εκπροσωπεί και να εκφράζει τις απόψεις του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών (…) Δεν ήταν παράξενο αφού είχε βγει νωρίτερα από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα της διεύρυνσης προς την Κεντροδεξιά», σχολίασε δηκτικά ο κ. Κεγκέρογλου, για να συμπληρώσει απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

«Να τον χαίρεστε! Μετά την Παπακώστα, τον Παπαγγελόπουλο, την Κουντουρά και τον Κουίκ και όλους τους εξουσιομανείς από τον δικό μας χώρο που μας πρόδωσαν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...