318
Mετά την κηδεία, Ρομά στο ύψος του καταυλισμού άναψαν φωτιές καίγοντας λάστιχα | Intimnenews

Απειλές, οδοφράγματα και φωτιές στην κηδεία της 13χρονης στην Αμφισσα

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 12:25
Mετά την κηδεία, Ρομά στο ύψος του καταυλισμού άναψαν φωτιές καίγοντας λάστιχα
|Intimnenews

Απειλές, οδοφράγματα και φωτιές στην κηδεία της 13χρονης στην Αμφισσα

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 12:25

Υπό τους ήχους τσιγγάνικης μουσικής από αγροτικό αυτοκίνητο και σε λευκό φέρετρο, ντυμένη νύφη, κηδεύτηκε το πρωί της Τετάρτης η 13χρονη Ρομά που σκοτώθηκε τη Δευτέρα από τα πυρά ενός 34χρονου κρεοπώλη που φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο.

Λίγα λεπτά μετά την κηδεία, όπως αναφέρει το tvstar.gr, ομάδα Ρομά διέκοψε την κυκλοφορία της εθνικής οδού Λαμίας-Αμφισσας στο ύψος του καταυλισμού και άναψαν φωτιές καίγοντας λάστιχα.

297038297042297047297049297052Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν στον ΣΚΑΪ πως θα παραμείνουν στον δρόμο μέχρι να εντοπιστεί ο δράστης. Προειδοποίησαν ακόμη ότι, εάν η Αστυνομία δεν συλλάβει άμεσα τον 34χρονο κρεοπώλη, θα οργανώσουν περιπολίες ώστε να τον βρουν οι ίδιοι.

Από τη στιγμή του θανάτου της κοπέλας ο καταυλισμός των Ρομά στην Αμφισσα είναι ανάστατος και οι ομόφυλοι της κοπέλας απαιτούν τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη που παραμένει άφαντος. Κάποιοι έλεγαν ότι «μετά την κηδεία θα καεί η πόλη», υπάρχουν όμως και ψυχραιμότερες φωνές που τονίζουν ότι με τη σύλληψη του δράστη θα εκτονωθεί η οργή.

Εν τω μεταξύ,  το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο ο 34χρονος κρεοπώλης, πήγε στον καταυλισμό και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τράπηκαν μαζί σε φυγή.

Ο συλληφθείς έχει δώσει πληροφορίες για το περιστατικό και τις κινήσεις του δράστη.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου, καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ή παραδοθεί.

Αστυνομικοί επισημαίνουν ότι γνωρίζει καλά την περιοχή και είναι πολύ πιθανόν να κρύβεται στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Αμφισσά. Για την αποφυγή βεντέτας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν φυγαδευτεί από την αστυνομία οι συγγενείς του φερόμενου ως δράστη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...