1410
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιθώριο του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με την Φενέρ | Pau Barrena/Euroleague Basketball via Getty Images

Αντετοκούνμπο: Θα έπαιζα ξανά στον Φιλαθλητικό – Θα αγόραζα Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2024, 17:45
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιθώριο του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με την Φενέρ
|Pau Barrena/Euroleague Basketball via Getty Images

Αντετοκούνμπο: Θα έπαιζα ξανά στον Φιλαθλητικό – Θα αγόραζα Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2024, 17:45

Η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενερμπαχτσέ και η μεγάλη πρόκριση της ελληνική ομάδας στον τελικό της Ευρωλίγκας (θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τη Ρεάλ Μαδρίτης) μονοπωλεί από το βράδυ της Παρασκευής το ενδιαφέρον των ελλήνων φιλάθλων.

Δύσκολα θα μπορούσε κάτι να σταθεί δίπλα στην ομάδα του Αταμάν και να μην… εξαφανιστεί. Εκτός αν αυτό το κάτι είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο αστέρας του NBA ταξίδεψε στο Βερολίνο για το Final-4 και δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα Μέσα με την παρουσία του. Ο Giannis φυσικά βρέθηκε στην Uber Arena την Παρασκευή για έναν και μόνο λόγο: για να στηρίξει τον αδερφό του Κώστα που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς βρέθηκε μάλιστα στο παρκέ, δίπλα στον σπουδαίο Σκότι Πίπεν και οι δυο τους απασχόλησαν για αρκετή ώρα τα φλας των φωτογράφων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Και φυσικά η διοργανώτρια αρχή της Euroleague δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την παρουσία του έλληνα μπασκετμπολίστα τον οποίο μάλιστα… προσέλαβε ως δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού πήρε μία μίνι συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα.

«Θα ερχόμουν στην Ελλάδα για τον Φιλαθλητικό»

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάποια στιγμή «στριμώχτηκε» από τους δημοσιογράφους και έδωσε μία μικρή συνέντευξη μιλώντας για το μπάσκετ στην Ελλάδα και το μέλλον του.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα» δήλωσε και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι ο Φιλαθλητικός θα τον ανεβάσω στην Α1! Ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

Τα παραπάνω λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που προφανώς έγιναν και με χιουμοριστική διάθεση, σχολιάστηκαν φυσικά και στην Ελλάδα όπου όλοι βρίσκονται εν αναμονή του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

Ισως σε κάποιους έκανε εντύπωση η δήλωση του σούπερ σταρ του NBA για αγορά ενός συλλόγου αν και είναι γνωστό ότι ο ίδιος έχει εδώ και καιρό ανοιχτεί και στα νερά της επιχειρηματικότητας. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μάλιστα έχει αναπτύξει πλούσια επενδυτική δράση μέσω του family office που έχει ιδρύσει, Ante Inc..

Η οικογένεια μάλιστα έχει επιχειρήσει και στην χώρα μας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το κατάστημα «Antetokounbros» στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένα brand sportswear, με “made in Greece” το σύνολο της παραγωγής και του σχεδιασμού και έδρα στην Αθήνα.

Σε μία ακόμη απόδειξη ότι η οικογένεια… “ψηφίζει” Ελλάδα, η Ante Inc. ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο άλλη μια σημαντική επένδυση στη χώρα μας -την απόκτηση του 10% στην Ελληνικά Οινοποιεία, μια εταιρεία συμμετοχών η οποία έχει εξαγοράσει την «Μπουτάρης» και το φυσικό μεταλλικό νερό «Ιόλη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...