343
Ενα περιπολικό στο σημείο της δολοφονίας | Intime/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Ανατροπή στην Καβάλα: Σκότωσε την 68χρονη ένα κριάρι;

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2023, 17:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 4/6/2023, 20:20
Ενα περιπολικό στο σημείο της δολοφονίας
|Intime/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Ανατροπή στην Καβάλα: Σκότωσε την 68χρονη ένα κριάρι;

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2023, 17:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 4/6/2023, 20:20

Νέο σενάριο εξετάζουν οι αρχές που ανατρέπει όλες τις αρχικές εκτιμήσεις, σχετικά με τον θάνατο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Μετά τη δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή Θράκης, ερευνάται το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να προκλήθηκε από χτυπήματα ενός κριαριού που είχε στο μαντρί της και όχι ανθρώπου.

Αν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, ελήφθησαν δείγματα και από το ζωό ώστε να ερευνηθεί εάν εμπλέκεται στον θάνατο της γυναίκας.

Οπως είπε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να υπάρξει ωστόσο εξετάζεται ως πιθανό σενάριο η γυναίκα να κατέληξε από χτυπήματα του κριαριού το οποίο είναι μεγαλόσωμο και ζυγίζει 70 κιλά, ενώ η γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη.

Η 68χρονη έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας ενώ ο θάνατος της επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Τη γυναίκα εντόπισε νεκρή με πολλαπλά τραύματα, σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, ο ανιψιός της, το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο ιατροδικαστής ήρθε και την Κυριακή στο χωριό για να κάνει νέα αυτοψία στο σημείο.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Οπως ανέφερε το ertnews, οι κάτοικοι του χωριού είναι συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατο της συγχωριανής τους.

Τη γυναίκα αναζήτησε ο ανιψιός της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.

Το ποιμνιοστάσιο όπου βρέθηκε το θύμα δολοφονημένο – Intime//ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Την Κυριακή, στις 14:00 έφτασε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία. Εμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος.

Η 68χρονη ζούσε στο Ποδοχώρι με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο αδελφός του θύματος τόνισε ότι η γυναίκα δέχθηκε «πολλά και δυνατά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματος», ενώ από την ιατροδικαστική υπηρεσία ενημέρωσαν την οικογένεια ότι υπέστη, μεταξύ άλλων, ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...