180
Ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης κατά το συνέδριο του κόμματος τον περασμένο Ιανουάριο | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αναστολή λειτουργίας για τη Δράση – Στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2019, 13:30
Ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης κατά το συνέδριο του κόμματος τον περασμένο Ιανουάριο
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αναστολή λειτουργίας για τη Δράση – Στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2019, 13:30

Με ομόφωνη απόφαση, η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του κόμματος για να μπορέσουν τα στελέχη της να συνδράμουν στην εκλογική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές.

Η σχετική απόφαση του κόμματος θα γνωστοποιηθεί στον Αρειο Πάγο με έγγραφη δήλωση του προέδρου της, Θόδωρου Σκυλακάκη.

Η απόφαση ελήφθη σε εκτέλεση της απόφασης του πρόσφατου συνεδρίου του κόμματος, το οποίο έγινε τον Ιανουάριο.

Η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης αναφέρει στο σκεπτικό της απόφασης ότι «η πράξη αυτή αποτελεί για μας μονόδρομο στην παρούσα συγκυρία. Δεν αποτελεί απόφαση της στήριξης ενός κόμματος αλλά μιας πολύ ευρύτερης συσπείρωσης, που αποτελεί και την τελευταία και μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα να αποκολληθεί από τα θολά και βουρκωμένα νερά στα οποία έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια.

» Το νόημα της συνεργασίας αυτής, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι η αλλαγή της πολιτικής μας ταυτότητας, ή η οποιαδήποτε υπαναχώρηση σε σχέση με τις ιδέες και τα πιστεύω μας.

» Είναι η, συμβατή με τις ιδέες μας και την συστατική μας αποστολή, έμπρακτη συνεισφορά μας στην μοναδική μεταρρυθμιστική προσπάθεια κυβερνητικής διεξόδου που σήμερα υπάρχει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News