169
Ο επικεφαλής της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά | EPA/GIAN EHRENZELLER

Αλμπερτ Μπουρλά: «Να φοράτε τις μάσκες σας»

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2020, 07:58
Ο επικεφαλής της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά
|EPA/GIAN EHRENZELLER

Αλμπερτ Μπουρλά: «Να φοράτε τις μάσκες σας»

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2020, 07:58

Το μήνυμα ότι «όλοι πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των τοπικών υγειονομικών αρχών» έστειλε μέσω Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά.

Στην ίδια ανάρτηση, ο έλληνας διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που ανακοίνωσε ότι το πειραματικό της εμβόλιο είναι άνω του 90% αποτελεσματικό στην προστασία από την Covid-19, απευθύνει την παράκληση: «Θυμηθείτε να φοράτε τις μάσκες σας».

Το εμβόλιο της Pfizer, γράφει ακόμα, θα είναι σημαντικό μέρος των παγκόσμιων, εθνικών και τοπικών σχεδίων πρόληψης της Covid, «αλλά δεν θα είναι το μόνο».

Χθες, Τρίτη, ο κ. Μπουρλά είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για την ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου στη μάχη κατά του κορονοϊού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του εμβολίου.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον έλληνα CEO στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 25 Αυγούστου. H επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη και το εμβόλιο για τον κορονοϊό ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση που είχαν τότε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...