184
Ο Σιγκάλ είχε λάβει το 2016 το ρωσικό διαβατήριο από τα χέρια του ίδιου του Βλαντίμιρ Πούτιν | EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL/POOL

Ο Στίβεν Σιγκάλ έγινε ειδικός απεσταλμένος της Ρωσίας για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ!

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2018, 11:46
Ο Σιγκάλ είχε λάβει το 2016 το ρωσικό διαβατήριο από τα χέρια του ίδιου του Βλαντίμιρ Πούτιν
|EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL/POOL

Ο Στίβεν Σιγκάλ έγινε ειδικός απεσταλμένος της Ρωσίας για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ!

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2018, 11:46

Μια νέα καριέρα αρχίζει για τον Στίβεν Σιγκάλ, τον σκληρό πρωταγωνιστή των ταινιών με πολεμικές τέχνες, καθώς επιστρατεύτηκε από τη Ρωσία σαν ειδικός απεσταλμένος για να βελτιώσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έγραψε στο Facebook ότι η άμισθη θέση του Σίγκαλ είναι ανάλογη με αυτή ενός πρεσβευτή καλής θέλησης του ΟΗΕ. Ο ηθοποιός θα προωθήσει τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις «στην ανθρωπιστική σφαίρα», αναφέρει η Μόσχα.

Ο αμερικανός ηθοποιός έχει από το 2016 και τη ρωσική υπηκοότητα – την ίδια χρονιά απέκτησε και τη σερβική, σημειώνει το BBC.

Μπορεί να πει κανένας ότι η ανάθεση των ειδικών καθηκόντων από τη Μόσχα είναι συνέχεια της εκχώρησης της υπηκοότητας στον Σίγκαλ, ο οποίος θεωρεί – και το λέει – τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σαν «έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή ηγέτες».

Προσφάτως υπερασπίστηκε τη Ρωσία έναντι των καταγγελιών ότι παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Ο 66χρονος σήμερα Σίγκαλ έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’80 και του ’90 σαν σκληρός πρωταγωνιστής ταινιών με πολεμικές τέχνες, ενώ παραμένει αρκετά δημοφιλής στη Ρωσία.

Είναι όμως και ένας από τους πολλούς που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...