170
Ο δικηγόρος Μάικλ Κόεν σαν «άνθρωπος του Τραμπ» το εκλογικό έτος 2016. Σήμερα, μόλις δύο χρόνια μετά, «καρφώνει» τον πρόεδρο για τη ρωσική ανάμειξη | REUTERS / Jonathan Ernst

Ο δικηγόρος «καρφώνει» τον Τραμπ για τον «ρωσικό δάκτυλο»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 17:28
Ο δικηγόρος Μάικλ Κόεν σαν «άνθρωπος του Τραμπ» το εκλογικό έτος 2016. Σήμερα, μόλις δύο χρόνια μετά, «καρφώνει» τον πρόεδρο για τη ρωσική ανάμειξη
|REUTERS / Jonathan Ernst

Ο δικηγόρος «καρφώνει» τον Τραμπ για τον «ρωσικό δάκτυλο»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 17:28

Αγνοια προφασίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ για τον «ρωσικό δάκτυλο» στις εκλογές του 2016: ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε, μέσω Twiteer πάντα, ότι δεν ήξερε πως ο γιος του, Ντον Τζούνιορ, συναντήθηκε με Ρώσους στον Πύργο Τραμπ το 2016. Στη συνάντηση εκείνη ο γιος του προέδρου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία του εκλογικού επιτελείου του Τραμπ στην οποία οι Ρώσοι είπαν ότι προσφέρονται να παράσχουν υπηρεσίες συκοφάντησης της Χίλαρι Κλίντον («επιβαρυντικά στοιχεία»).

Untitled«Δεν ήξερα για τη συνάντηση με τον γιο μου Ντον Τζούνιορ» έγραψε ο πρόεδρος, ωστόσο, όπως μετέδωσε το BBC, ο επί σειρά ετών δικηγόρος του Μάικλ Κόεν «κάρφωσε» ότι ο Τραμπ γνώριζε τα πάντα για την εν λόγω συνάντηση προτού καν πραγματοποιηθεί.

Τα αποκαλυπτήρια της αλήθειας για τη συνάντηση στον Πύργο Τραμπ στις 9 Ιουνίου 2016 ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και σε μια ρωσίδα δικηγόρο που συνεργαζόταν με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών έπεσε σαν βόμβα στο πλαίσιο της ομοσπονδιακής έρευνας που διεξάγεται στις ΗΠΑ και αφορά την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικέςπροεδρικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...