148
Ο Ζόραν Ζάεφ χαιρετά τους νεοσύλλεκτους του «μακεδονικού στρατού» | ΜΙΑ

ΝΔ: Ο «μακεδονικός στρατός» του Ζάεφ ισοπέδωσε την προπαγάνδα Τσίπρα-Κοτζιά

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2018, 09:50
Ο Ζόραν Ζάεφ χαιρετά τους νεοσύλλεκτους του «μακεδονικού στρατού»
|ΜΙΑ

ΝΔ: Ο «μακεδονικός στρατός» του Ζάεφ ισοπέδωσε την προπαγάνδα Τσίπρα-Κοτζιά

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2018, 09:50

Μία και μόνο δήλωση του Ζόραν Ζάεφ ήταν αρκετή για να ισοπεδώσει την προπαγάνδα Τσίπρα – Κοτζιά για την συμφωνία των Πρεσπών, σχολίασε καυστικά ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ περί «μακεδονικού στρατού» που ετοιμάζεται να γίνει στρατός του ΝΑΤΟ.

«Ο μακεδονικός στρατός, για χρόνια επιχειρούσε χέρι – χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Η συμμετοχή σε αυτές τις αποστολές βοήθησε τον Μακεδονικό Στρατό να αυξήσει τις δυνατότητές του», ανέφερε ο Ζάεφ κατά την ορκωμοσία 125 επαγγελματιών στρατιωτών της χώρας του.

«Μετά τη διαβόητη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζάεφ αναφέρεται σε “μακεδονικό στρατό”. Με μία μόνον δήλωση ο Ζάεφ προκαλεί την Ελλάδα, ισοπεδώνει τα επιχειρήματα και την προπαγάνδα Τσίπρα- Κοτζιά, γελοιοποιεί και άλλο τον Π. Καμμένο, επιβεβαιώνει την ορθότητα της άρνησης της ΝΔ», υπογραμμίζει ο πρώην εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...