339
Η Σίνθια Νίξον και η κόρη της Σαμάνθα, που πλέον επιθυμεί να είναι γιος της και να αποκαλείται «Σεφ» | Instagram / Cynthia Nixon

Αγόρι επέλεξε να «γίνει» η κόρη της Σίνθια Νίξον

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 13:06
Η Σίνθια Νίξον και η κόρη της Σαμάνθα, που πλέον επιθυμεί να είναι γιος της και να αποκαλείται «Σεφ»
|Instagram / Cynthia Nixon

Αγόρι επέλεξε να «γίνει» η κόρη της Σίνθια Νίξον

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 13:06

Η τηλεοπτική Μιράντα του «Sex and the City», η οποία αυτό το διάστημα έχει κατέβει υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της ίδιας και του 21χρονου – πλέον – γιου της- όπως αναφέρει και δημοσίευμα του Independent. «Είμαι τόσο περήφανη που ο γιος μου Σάμιουελ Τζόζεφ Μόουζες (τον φωνάζουμε Σεφ) αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό τον μήνα. Χαιρετίζω τον ίδιο και όσους γιορτάζουν την Ημέρα Δράσης των Τρανς» έγραψε η Σίνθια Νίξον, ξανασυστήνοντας σε όλους την κόρη της Σαμάνθα, ως γιο της, «Σεφ».

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

Η Σίνθια Νίξον και ο πρώην σύντροφός της Ντάνι Μόουζες απέκτησαν την Σαμάνθα τον Νοέμβριο του 1996, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2002, υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους Τσαρλς Εζέκιελ. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1988 έως το 2003 και έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους η Νίξον αποφάσισε να εκφράσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη και άρχισε να βγαίνει με την ακτιβίστρια Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκε τον Μάιο του 2012. Μαζί απέκτησαν ακόμη έναν γιο, τον Μαξ, τον οποίο γέννησε η Μαρινόνι.

Αν και η Σίνθια Νίξον, η υποστηρίζει ένθερμα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας συμμετέχοντας σε πολλά Gay Pride events όλα αυτά τα χρόνια, ο Σεφ δεν την είχε συνοδεύσει σε κανένα από αυτά, ενώ η ίδια απέφευγε πάντα να μιλά σε συνεντεύξεις της για τα παιδιά της.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ένας μικρός πόλεμος ξέσπασε κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση της Νίξον. Από τη μία, κάποιοι που δεν θεωρούν σωστό να αποποιείται κάποιος τη γυναικεία του φύση και το ίδιο του το φύλο, με το γνωστό επιχείρημα ότι «ο Θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Οχι τον άνδρα, τη γυναίκα και το τρανς». Κι από την άλλη, όσοι θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να επιλέγει από μόνος του πώς θέλει να αυτοπροσδιορίζεται στη ζωή του.

Η Σαμάνθα εικάζεται ότι ζει ως Σεφ εδώ και πολλά χρόνια, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται δημόσια. Το timing της αποφοίτησης και της επίσημης εισόδου στην ενήλικη ζωή φάνηκε να είναι το ιδανικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...