174
|

Ντόρα: «Αν ξαναβγεί και απειλήσει με αίμα ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ στο συλλαλητήριο»

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2018, 10:12

Ντόρα: «Αν ξαναβγεί και απειλήσει με αίμα ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ στο συλλαλητήριο»

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2018, 10:12

Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκαταλέγεται μεταξύ των βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ.

Είναι μια σημαντική μερίδα τέτοιων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θεωρώντας ότι τέτοιες συγκεντρώσεις δεν βοηθούν τη διεθνή διπλωματία, αντιστέκονται στον πειρασμό να χαϊδέψουν το κομματικό ακροατήριο: Νίκος Δένδιας, Θόδωρος Φορτσάκης, Ολγα Κεφαλογιάννη είναι κάποιοι από τους βουλευτές της ΝΔ που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κατεβούν στο Σύνταγμα.

Ωστόσο η κυρία Μπακογιάννη έδωσε μια άλλη πτυχή, αναφερόμενη στις απειλές του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, δήλωσε πως «αν ξαναβγεί και απειλήσει με αίμα ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ» αναφερόμενη στο συλλαλητήριο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μια εβδομάδα, είχε δηλώσει πως δε πρόκειται να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» είχε τονίσει τότε.