222
| EPA/WALTER BIERI

Ο Λίαμ Νίσον για το «κυνήγι μαγισσών» της σεξουαλικής παρενόχλησης

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2018, 20:48

Ο Λίαμ Νίσον για το «κυνήγι μαγισσών» της σεξουαλικής παρενόχλησης

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2018, 20:48

Το κύμα αποκαλύψεων που σάρωσε την βιομηχανία του θεάματος όταν ήλθαν στο φως οι καταγγελίες για τον μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουανστάιν έχει αρχίσει να γίνεται «ένα είδος κυνηγιού μαγισσών» είπε ο βραβευμένος ηθοποιός Λάιαμ Νίσον, ευρύτερα γνωστός για την οσκαρική «Λίστα του Σίντλερ» αλλά και τις πιο πρόσφατες ταινίες δράσης της κινηματογραφικής σειράς «Η Αρπαγή».

«Υπάρχουν διάσημοι κάποιοι άνθρωποι που ξαφνικά κατηγορούνται ότι έπιασαν το γόνατο κάποιας κοπέλας ή κάτι τέτοιο και ξαφνικά τους βγάζουν από το πρόγραμμά τους», είπε ο Νίσον σε συνέντευξή του σε ιρλανδικό τηλεοπτικό σταθμό.

Αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός αμερικανού ραδιοφωνικού παραγωγού που απολύθηκε μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά αν και αν ανακοινώθηκε δημόσια σε τι συνίστατο αυτή η συμπεριφορά.

Αλλά και για τις περιπτώσεις του Ντάστιν Χόφμαν και του Κέβιν Σπέισι, κατά των οποίων έχουν διατυπωθεί πολλές κατηγορίες για παρενόχληση, ο Νίσον ότι ο ίδιος είναι αμφίθυμος με τις κατηγορίες για τον Χόφμαν.

«Κατηγορείται για παιδιάστικα πράγματα», είπε για τον 80χρονο θρύλο του Χόλιγουντ και πρόσθεσε ότι «όταν είσαι στο θέατρο και είσαι με την οικογένεια, τους άλλους ηθοποιούς, τους τεχνικούς, κάνεις ανόητα πράγματα. Γίνεται ένα είδος πρόληψης, νομίζεις ότι αν δεν τα κάνεις κάθε βράδυ θα γρουσουζέψεις την παράσταση»,.

Αλλά πάντως πήρε αποστάσεις από την καταγγελλόμενη συμπεριφορά του Χόφμαν, λέγοντας ότι «δεν λέω ότι έχω κάνει παρόμοια με αυτά που έκανε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...