306
Πριν και μετά. Η Μενούνος αναρτά τακτικά στα social media φωτογραφίες της. Ακόμα και από το χειρουργείο. Τώρα πάντως έχει αναρρώσει πλήρως | Instagram/CreativeProtagon

Οι επιστολές της Μαρία Μενούνος προτού μπει στο χειρουργείο

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2017, 11:25
Πριν και μετά. Η Μενούνος αναρτά τακτικά στα social media φωτογραφίες της. Ακόμα και από το χειρουργείο. Τώρα πάντως έχει αναρρώσει πλήρως
|Instagram/CreativeProtagon

Οι επιστολές της Μαρία Μενούνος προτού μπει στο χειρουργείο

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2017, 11:25

Η Μαρία Μενούνος ήταν πάντα μια αγαπημένη διασημότητα στις ΗΠΑ. Τηλεπαρουσιάστρια, ιδιοκτήτρια εστιατορίου –στην καρδιά της «ελληνικής» Βοστώνης– και πολύ τσαχπίνα. Τώρα όμως έχει γίνει darling κάθε Αμερικανού και κάθε Αμερικανίδας. Η περιπέτεια με την υγεία της το περασμένο καλοκαίρι –είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο– την έβαλε στα σπίτια της Αμερικής.

Και τώρα, καθώς έχει αναρρώσει, η 39χρονη ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα, φροντίζει τακτικά να μιλά για την περιπέτειά της. Τελευταίο επεισόδιο αυτής της διήγησης, τα όσα είπε στο περιοδικό Women’s Health για το τι έκανε προτού μπει στο χειρουργείο

 

mariamenounos

Προτού υποβληθεί στην επέμβαση τακτοποίησε της εκκρεμότητες της.

«Εγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: “Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι”». Αυτό περιέγραψε η ελληνικής καταγωγής αμερικανίδα παρουσιάστρια, μιλώντας στο περιοδικό Women’s Health.

«Στον μπαμπά μου έγραψα: “Ακουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: ‘Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!’. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω”».

Ευτυχώς η επέμβαση του περασμένου Ιουνίου «δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα», είπε η Μενούνος.

«Οι γιατροί είπαν ότι αφαίρεσαν το 99,9% του όγκου», είπε και πρόσθεσε: «Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και αν και αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, είπε, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει».

Η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια του E!News αποκάλυψε το πρόβλημα με την υγεία της τον Ιούλιο, έναν μήνα μετά την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...