138
Ο Κωστής Χατζηδάκης κατά την τέταρτη ημέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού. Την πέμπτη έφυγε άρον άρον για να πάει στο μαιευτήριο! | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο πελαργός… έδωσε στον Κωστή Χατζηδάκη την πρώτη (αρνητική) ψήφο

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 08:32
Ο Κωστής Χατζηδάκης κατά την τέταρτη ημέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού. Την πέμπτη έφυγε άρον άρον για να πάει στο μαιευτήριο!
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο πελαργός… έδωσε στον Κωστή Χατζηδάκη την πρώτη (αρνητική) ψήφο

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 08:32

Μια ανατροπή στο πρωτόκολλο της ψηφοφορίας του Προϋπολογισμού επεφύλαξε ο… πελαργός.

Πρώτος (κατα)ψήφισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος και λόγω αρχικού του επωνύμου και λόγω εκλογικής περιφέρειας (Β’ Αθηνών) θα έπρεπε να περιμένει αρκετά μέχρι να ακούσει το όνομά του.

Ομως ο κ. Χατζηδάκης δέχτηκε μια ευχάριστη κλήση από το μαιευτήριο, προκειμένου να σπεύσει στην αίθουσα τοκετών, όπου θα γεννούσε (αγόρι) η σύζυγός του.

Για τον λόγο αυτόν προηγήθηκε του σχετικού ονομαστικού καταλόγου της Ολομέλειας και ψήφισε πρώτος για τον κρατικό προϋπολογισμό.

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταψήφισε τον Προϋπολογισμό αρκετοί συνάδελφοί του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του φώναξαν «με το καλό».

Ο κ. Χατζηδάκης παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο και στα τέλη του Οκτωβρίου μάς γνωστοποίησε -μέσω Facebook- ότι μετακομίζει γιατί η οικογένεια θα αποκτήσει νέο μέλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...