454
Το Box Office στον τέταρτο όροφο του Public στο Σύνταγμα | ProtagonTeam

Πού θα βρω εισιτήρια για θεάματα και ακροάματα, εύκολα και αξιόπιστα;

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 12:52
Το Box Office στον τέταρτο όροφο του Public στο Σύνταγμα
|ProtagonTeam

Πού θα βρω εισιτήρια για θεάματα και ακροάματα, εύκολα και αξιόπιστα;

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 12:52

Στον τέταρτο όροφο του Public στα Σύνταγμα, πίσω από τις τακτοποιημένες στοίβες με δίσκους και cd, υπάρχει ένας χώρος ξεχωριστός. Το σλόγκαν στον τοίχο σου δίνει το νόημα: «Για τα σπουδαιότερα θεάματα κλείσε θέση εδώ». Οι περισσότεροι θα το ξέρετε. Σε αυτό το σημείο, στην καρδιά της Αθήνας, μπορεί ο καθένας να αγοράσει εισιτήριο για αμέτρητες εκδηλώσεις: συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ και ό,τι άλλο συμβαίνει στην πρωτεύουσα και όχι μόνο.

Το σημαντικότερο ίσως μας το εξήγησε η εξειδικευμένη πωλήτρια ένα μεσημέρι Τετάρτης. «Οσο πιο απαιτητικός είναι ο πελάτης σε σχέση με το θέαμα που επιλέγει, προτιμά να έχει έναν αντιπρόσωπο απέναντι του και όχι μια διαδικτυακή πλατφόρμα». Αυτό ίσως κάνει αρκετούς ανθρώπους να επιλέγουν εδώ και χρόνια τα ειδικά σημεία Box Office που υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα Public.

«Το συγκεκριμένο Box Office υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια» μας εξηγεί η Δήμητρα κλέβοντας λίγο χρόνο από τη δουλειά της. «Εχουμε αλλάξει την πλατφόρμα και έχουμε πάει στην ticket services, οπότε έχουμε αναλάβει τα εισιτήρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου, άλλων θεάτρων όπως το Θησείον και το Θέατρο Βασιλάκου. Ετσι, έχουμε μια ωραία στροφή στην ποιότητα, με πολλά μουσικά και θεατρικά δρώμενα».

Οσο για τον κόσμο; «Αλλάζει ανάλογα με την εποχή αλλά και τις παραστάσεις που υπάρχουν το συγκεκριμένο διάστημα. Το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα συγκεντρώνεται ο περισσότερος κόσμος». Και φυσικά οι επιλογές ποικίλουν. Το καλοκαίρι περισσότερες συναυλίες και πάρτι, τον χειμώνα περισσότερα θέατρα. «Αρκετός κόσμος επιλέγει να έρθει εδώ για να κλείσει εισιτήρια γιατί ξέρει ότι θα βρει κάποιον να τον βοηθήσει και να τον κατευθύνει» μας εξηγεί η Δήμητρα.

Υπάρχουν και τα παράξενα. «Ερχεται καθημερινά αρκετός κόσμος που αναζητά εισιτήρια για μια παράσταση ή κάποιο θέατρο χωρίς να έχει δει αν κάτι τέτοιο υπάρχει στο δικό μας Box Office. Αν τύχει και δεν έχουμε εισιτήρια για μία συγκεκριμένη εκδήλωση, κάποιοι μας λένε μα εσείς όλα τα έχετε”».

Μεσημέρι Τετάρτης και στον 4ο όροφο του Public δεν σχηματίζονταν ουρές για ένα εισιτήριο. Λογικό. «Ο περισσότερος κόσμος έρχεται Δευτέρα πρωί ή Παρασκευή βράδυ για τις παραστάσεις του Σαββατοκύριακου» λέει η Δήμητρα

Ποιες ήταν όμως οι τελευταίες παραστάσεις ή συναυλίες που έφεραν ουρές στο Box Office; Η πωλήτρια θυμάται τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. «Ειδικά στις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη γινόταν χαμός» μας λέει. Φυσικά οι περισσότερες παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής και του Εθνικού Θεάτρου είναι sold out.

Η Δήμητρα εργάζεται για αρκετά χρόνια στα Public και δείχνει να έχει μεγάλη εμπειρία και γνώσεις πάνω στις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτό άλλωστε θα επιθυμούσε και ένας πελάτης που θα σταθεί απέναντί της. Η ίδια πάντως επιμένει πως το σημαντικότερο είναι η συνεχής ανανέωση των δρώμενων που έχουν σχέση με τον πολιτισμό: «Στόχος μας είναι συνεχώς να εμπλουτίζουμε τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα. Εξάλλου μιλάμε για ένα κοινό που είναι κατεξοχήν απαιτητικό» μας λέει.

info
Δείτε τις παραστάσεις και αγοράστε εύκολα εισιτήριο στην ιστοσελίδα http://tickets.public.gr/

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...