223
|

Γιατί έκλαψε η Σκάρλετ Γιόχανσον;

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 15:22

Γιατί έκλαψε η Σκάρλετ Γιόχανσον;

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 15:22

Μια ηθοποιός που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα. Πόσο αληθινό; Σε κάθε περίπτωση είναι μια συγκινητική στιγμή. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, μια από τις πιο διάσημες του Χόλιγουντ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια εκπομπής, όταν έμαθε για την τραγική τύχη που επιφύλασσε η μοίρα στους προγόνους της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ. «Finding Your Roots», όπου ανακάλυψε ότι θείος της πέθανε σε γκέτο της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη φρίκη. Είναι τόσο τρελό που ξεπερνάει τη φαντασία», είπε η 32χρονη ηθοποιός χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της. «Πω πω, αυτό είναι λυπηρό», είπε μετά την ανάγνωση του πιστοποιητικού και πρόσθεσε: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κλάψω, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Ο προπάππος της, που ήταν εβραϊκής καταγωγής δούλευε σε μπακάλικο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο αδελφός του, μαζί με την οικογένειά του πέθαναν σε γκέτο.

Η ανακάλυψη αυτή έκανε την Σκάρλετ να νιώσει ότι συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν της. «Με κάνει να αισθάνομαι πιο βαθιά συνδεδεμένη με αυτήν την πλευρά της οικογένειάς μου. Δεν το περίμενα αυτό», είπε, όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο νέο επεισόδιο του «Finding Your Roots», που διανύει την τέταρτη τηλεοπτική του περίοδο, η Σκάρλετ θα μάθει επίσης για τις ρίζες του Δανού πατέρα της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3