225
Η Κιμ Βαλ βρήκε φρικτό θάνατο | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εφευρέτης ομολόγησε ότι διαμέλισε το κορμί της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 15:08
Η Κιμ Βαλ βρήκε φρικτό θάνατο
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εφευρέτης ομολόγησε ότι διαμέλισε το κορμί της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 15:08

Είναι ένα έγκλημα που έχει σοκάρει τη Δανία, σαν να έχει βγει από ένα από αυτά τα σκοτεινά σκανδιναβικά αστυνομικά μυθιστορήματα που έχουν γεμίσει τις βιβλιοθήκες όλου του πλανήτη: η σουηδέζα δημοσιογράφος Κιμ Βαλ είχε βρεθεί αποκεφαλισμένη – ποιο τέρας το έκανε;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Κοπεγχάγης, το «τέρας» έχει επισήμως και πρόσωπο και όνομα: είναι ο δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν ο οποίος κατά την αστυνομία, ομολόγησε ότι αυτός διαμέλισε την Κιμ Βαλ επάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του τον Αύγουστο και έπειτα πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα.

4d5dc6f4a6212696020fcd5648aad408042fc7c5814b6de8b5818b19334ede07
Ο δανός αεροναυπηγός Πέτερ Μάντσεν συνελήφθη τον Αύγουστο όταν είχε αναφερθεί η εξαφάνιση της Βαλ

Παρ΄ολ’ αυτά, ο 46χρονος αεροναυπηγός συνεχίζει να αρνείται ότι σκότωσε την Κιμ Βαλ. Επιμένει στην ιστορία του ότι η δημοσιογράφος είχε πεθάνει από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ενώ βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιο και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους. Στη συνέχεια όμως προφανώς για να αποκρύψει τον θάνατό της διαμέλισε το κορμί της και βύθισε το υποβρύχιό του.

Eίχε συλληφθεί από τον περασμένο Αύγουστο ως ύποπτος για τη δολοφονία της δημοσιογράφου. Εκτοτε ξετυλίγεται ένα κουβάρι απίστευτων αποκαλύψεων για τη συμπεριφορά του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τη σχέση του με τη Βαλ, η αστυνομία είχε βρει στο εργαστήριό του οπτικό υλικό με τον άγριο βασανισμό δύο άλλων γυναικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...