278
H φωτογραφία έγινε viral καθώς δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί -και όχι μόνο- που θα ήθελαν να κάνουν την ίδια χειρονομία προς τον πρόεδρο Τραμπ | Twitter

Θαρραλέα ποδηλάτισα «χαιρετά» τον Τραμπ με το… μεσαίο δάχτυλο!

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 15:16
H φωτογραφία έγινε viral καθώς δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί -και όχι μόνο- που θα ήθελαν να κάνουν την ίδια χειρονομία προς τον πρόεδρο Τραμπ
|Twitter

Θαρραλέα ποδηλάτισα «χαιρετά» τον Τραμπ με το… μεσαίο δάχτυλο!

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 15:16

Ήταν Σάββατο απόγευμα στη Βιρτζίνια όταν ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε ότι η ώρα της χαλάρωσης είχε πια περάσει και έπρεπε πλέον να αποχωρήσει -μετά της συνοδείας του φυσικά- από το  Golf Club που φέρει το όνομά του (Trump National Golf Club). H αυτοκινητοπομπή του προέδρου των ΗΠΑ εξήλθε του κλαμπ και αρχικά πέρασε δίπλα από ένα ζευγάρι πεζών, για να προσπεράσει στη συνέχεια μία γυναίκα που έκανε ποδήλατο στην περιοχή.

Στη θέα της προεδρικής αυτοκινητοπομπής, η ποδηλάτισα δεν δίστασε και σήκωσε το χέρι της για να χαιρετήσει τον αμερικανό πρόεδρο, με τη μόνη διάφορα ότι είχε υψωμένο μόνο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της.

Μάλιστα λίγο αργότερα, όταν ξαναέφθασε την αυτοκινητοπομπή που είχε σταματήσει σε ένα φανάρι της διαδρομής, η θαρραλέα Αμερικανίδα δεν φοβήθηκε να επαναλάβει τον «χαιρετισμό», δείχνοντας με τον  πλέον σαφή και εκφραστικό τρόπο τα αισθήματα που έτρεφε για τον πρόεδρό της!

trump-motorcade

Χωρίς ίσως να έχει γίνει αντιληπτή – αν και πολλοί αμφιβάλλουν επ’ αυτού- η ποδηλάτισα στη συνέχεια έστριψε προς άλλη κατεύθυνση από εκείνη που συνέχισε η αυτοκινητοπομπή του Ντόναλντ Τραμπ. Κατά άλλες πληροφορίες μέλος της συνοδείας του προέδρου των ΗΠΑ σταμάτησε λίγο πιο κάτω τη γυναίκα για να ελέγξει τα στοιχεία της.

45CA2B6600000578-5029499-image-a-80_1509304948834
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο με γκολφ περιβολή για το Golf Club που φέρει το όνομά του/ Twitter

To περιστατικό απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό και όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε ανάρπαστη στα social media, καθώς όπως πολλοί σχολίασαν, η τολμηρή ποδηλάτισα έκανε αυτό που τόσα εκατομμύρια Αμερικανοί ονειρεύονται να κάνουν μπροστά τον πρόεδρο τους (η δημοφιλία του οποίου καταρρέει μήνα με τον μήνα).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...