189
Στιγμιότυπο από το σποτ που γύρισε ο Giannis στη Σαντορίνη για την Aegean | Facebook/GiannisAntetokounbo

Ο Αντετοκούνμπο διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας [video]

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2017, 16:57
Στιγμιότυπο από το σποτ που γύρισε ο Giannis στη Σαντορίνη για την Aegean
|Facebook/GiannisAntetokounbo

Ο Αντετοκούνμπο διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας [video]

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2017, 16:57

Ποιος είναι ο πιο γνωστός Ελληνας στον κόσμο; Ούτε ο διεθνής Vangelis, oύτε η Νάνα Μούσχουρη, ούτε ο Κώστας Γαβράς. Είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αστέρας του ΝΒΑ -το όνομά του άλλωστε συλλάβισε και ο Μπαράκ Ομπάμα σε εκείνη τη μνημειώδη ομιλία του στο Κέντρο Πολιτισμού «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος» το περασμένο φθινόπωρο.

Ο Giannis λοιπόν γίνεται παγκόσμιος πρεσβευτής της χώρας μας. Και συμμετέχει σε μια θαυμάσια διαφήμιση της Aegean με μήνυμα: «Πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά;» προσκαλώντας τους θεατές να μοιραστούν τα δικά τους μυστικά της Ελλάδας για να τα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο!

«Ελα να δείξουμε σε όλο τον κόσμο, την Ελλάδα όπως μόνο εμείς την ξέρουμε!» είναι το σλόγκαν του διαφημιστικού που γυρίστηκε στη μαγευτική Σαντορίνη. Σε αυτό ο Giannis βγάζει φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα στην Καλδέρα, απολαμβάνει ελληνικό καφέ, χορεύει νησιώτικα, βαδίζει πλάι στα γαϊδουράκια του νησιού, γεύεται μια γυαλιστερή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού

«Ακόμα κι αν φύγεις, για τον γύρο του κόσμου, θα ‘σαι πάντα δικός μου, θα είμαστε πάντα μαζί» ακούγονται οι στοίχοι του τραγουδιού «Τα ήσυχα βράδια». Το υπομήνυμα σαφές. Ο «δικός μας» Γιάννης που έχει φύγει για τον γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...