384
| Reuters / Toby Melville

Το απίθανο γκολ της Λίβερπουλ τρέλανε και το Διαδίκτυο

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2017, 13:25

Το απίθανο γκολ της Λίβερπουλ τρέλανε και το Διαδίκτυο

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2017, 13:25

Λίγοι περίμεναν ότι την επόμενη ημέρα του αγγλικού αγώνα Γουότφορντ – Λίβερπουλ, ολόκληρος ο ποδοσφαιρικής πλανήτης θα σχολίαζε με αμείωτο ενθουσιασμό μια φάση του αγώνα. Ομως στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου συνέβη κάτι που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. Συγκεκριμένα το γκολ του πέτυχε ο τουρκικής καταγωγής Γερμανός, Εμρέ Τσαν της Λίβερπουλ, έχει βάλει για τα καλά υποψηφιότητα για το βραβείο του ομορφότερου γκολ στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Ή γιατί όχι, και για το βραβείο του ομορφότερου γκολ σε όλη την Ευρώπη για τη φετινή σεζόν.

Η έμπνευση του Τσαν, το πετυχημένο αεροπλανικό του και το σημείο που στέλνει τελικά τη μπάλα έχοντας πλάτη προς το τέρμα, έκαναν τους φίλους του ποδοσφαίρου να μείνουν με ανοιχτό το στόμα βλέποντας ξανά και ξανά το πανέμορφο στιγμιότυπο. Αυτή η ενέργεια μάλιστα έδωσε τελικά στη Λίβερπουλ τη νίκη απέναντι στην μαχητική Γουότφορντ.

Και φυσικά, λίγα λεπτά μετά την επίτευξη αυτού του σπάνιου τέρματος, οι χρήστες των social media έστησαν το δικό τους πάρτι. Για παράδειγμα, κάποιος σκέφτηκε να προσθέσει στο βίντεο του γκολ, την κλασσική πλέον, μουσική υπόκρουση του Τιτανικού. Το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό:

Κάποιος άλλος, σκέφτηκε τον άνθρωπο που ίσως πανηγύρισε πιο έντονα το εμπνευσμένο γκολ του Τσάν. Και αυτός δεν είναι μπορεί να είναι άλλος από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είδε την αξία του πελάτη του να εκτοξεύεται μετά από τη φάση που απόλαυσαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο:

Οσο για τους φίλους της Λίβερπουλ, οι περισσότεροι λογικά αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο:

Και φυσικά, όλοι εμείς που είδαμε το γκολ του 24χρονου μέσου της Λίβερπουλ κάναμε γκριμάτσες, περίπου σαν αυτήν:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...