204
Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή την Πέμπτη. Τι άλλαξε; | Nick Paleologos / SOOC

Λεβέντης: «Εσπασε ο πάγος» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2017, 10:59
Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή την Πέμπτη. Τι άλλαξε;
|Nick Paleologos / SOOC

Λεβέντης: «Εσπασε ο πάγος» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2017, 10:59

To ότι κάτι άλλαξε στις σχέσεις του με την οικογένεια Μητσοτάκη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης –ναι, ο ίδιος που κάποτε από τηλεοράσεως απηύθυνε κατάρες για φρικτές αρρώστιες προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τα παιδιά του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 o κ. Λεβέντης είπε ότι «έσπασε ο πάγος» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ στα γραφεία του τελευταίου στη Βουλή. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας!

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ στη Βουλή την Τετάρτη, «εμφανίστηκε ως Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι ως γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη». Και προσέθεσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παραδέχτηκε κάποια λάθη που έκανε ο πατέρας του και συγκεκριμένα ότι το 1965 κακώς έφυγε από την Ενωση Κέντρου και αυτό που έκανε είναι γενναίο» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσει «ψήφο» σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε όμως ότι θα μπορούσε να «δώσει την ψήφο» του στη ΝΔ εάν ο κ. Μητσοτάκης δεχθεί τα εννέα σημεία αρχών του κόμματος «Μου είπε ότι θα τα εξετάσει με μεγάλη σοβαρότητα και παραδέχθηκε ότι πολλά από αυτά τα θεωρεί σημαντικότατα» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...