355
Το πάρκινγκ όπου σημειώθηκε η τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας | INTIMENEWS

Για κόντρες της μοιραίας Porsche με άλλο όχημα μίλησε ο πατέρας

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2017, 13:50
Το πάρκινγκ όπου σημειώθηκε η τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας
|INTIMENEWS

Για κόντρες της μοιραίας Porsche με άλλο όχημα μίλησε ο πατέρας

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2017, 13:50

Πώς αντιμετωπίζεις μιας τέτοια τραγωδία; Να χάσεις γυναίκα και παιδί σε μια στιγμή; Πώς διαχειρίζεσαι ένα τέτοιο πράγμα; Και πώς σκέφτεσαι για τον άνθρωπο που σου πήρε τους αγαπημένους σου και είναι και αυτός νεκρός; Δηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο οποίο έχασαν την ζωή τους η σύζυγος του και ο τρίχρονος γιος του, έκανε ο πατέρας της οικογένειας, Υπάτιος Πατμάνογλου στο κανάλι «Ε», δίνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού που οδηγούσε τη μοιραία Porsche η οποία σκόρπισε τον θάνατο.

«Είναι δύσκολα. Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό το πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει, δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συνέβη μην τύχει στον χειρότερο εχθρό μου. Να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη» είπε με εντυπωσιακή ψυχραιμία για άνθρωπο που μόλις έχει χάσει γυναίκα και γιο.

Ο ίδιος περιέγραψε τις στιγμές πριν από την φονική σύγκρουση.

«Ηθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο πάρκινγκ. Είμαι τυπικός σε αυτά. Τους αφήνω τη μουσικούλα, ανοίγω την πόρτα, παίρνω τα κλειδιά, μπαίνω στην τουαλέτα και ξαφνικά, κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός, ο θόρυβος ήταν μεγάλος. Οταν βγήκα έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγα να πω στην γυναίκα μου, “κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω”. Και βλέπω την οικογένειά μου μέσα στο αυτοκίνητο, καμένους. Ψάχνω να δω τι έγινε και βλέπω στα χωράφια ένα πορσικό. Είδα και τον οδηγό νεκρό, μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι», είπε για να συμπληρώσει: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. Εφταιγε, δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει», είπε χαρακτηριστικά.

«Πήγαινε πάνω από 300 (Χλμ). Αυτό το αυτοκίνητο, πηγαίνει 330. Και ήταν και ένα Αudi R8 από πίσω του που πρέπει να πατιόντουσαν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, δίνοντας νέα διάσταση στην τραγωδία.

«Παιδιά, δεν το πίστευα. Το αυτοκινητάκι μου, η οικογένειά μου, νόμιζα ότι βλέπω ένα έργο. Προσπάθησα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά τι να σώσεις, από το μπαμ που έγινε, ακαριαία σκοτώθηκαν, το κατάλαβα αμέσως. Είπα “Υπάτιε, τελείωσαν τα ψέματα”». Ο ίδιος είπε ότι η γυναίκα του δεν ήταν έγκυος. «Κάναμε προσπάθειες, δεν ήταν έγκυος η Αποστολία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News