172
Από παλαιότερη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κεντρικό τραπεζίτη | SOOC

Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου»

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2016, 19:54
Από παλαιότερη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κεντρικό τραπεζίτη
|SOOC

Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου»

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2016, 19:54

«Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου», δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάραςμετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση για το τραπεζικό σύστημα και την οικονομία», είπε, διευκρινίζοντας πως δεν συζητήθηκε το θέμα της εφόδου της οικονομικής αστυνομίας στο γραφείο της συζύγου του. Ερωτηθείς, μάλιστα, εάν είναι καλές οι σχέσεις με το Μαξίμου είπε ότι «δεν είχαν χαλάσει ποτέ».

Είπε πως τις επόμενες ημέρες θα σταλεί στην εισαγγελία το πόρισμα του SSM και της ΤτΕ για τα δάνεια που παραχώρησε η Attica Bank σε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Attica Bank και εξέλεξε τον κ. Ρουμελιώτη στη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει αντιστοίχως η εκλογή του κ. Πανταλάκη.
Σε ανακοίνωσή του το δ.σ. επισημαίνει ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με την ΤτΕ ώστε να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση με τους κανόνες του SSM για την εταιρική διακυβέρνηση, με στόχο την άρση της απαγόρευσης δανειοδοτήσεων, όπως επίσης ότι η τράπεζα θα συνεργαστεί στη διαδικασία αναδιοργάνωσης και πλήρους συμμόρφωσης με τα ευρήματα του ελέγχου του SSM/ΤτΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...