783
Ποιος είναι ποιος; Αριστερά ο Μπούρτσεβ, δεξιά ο Ανερουντ και στο κέντρο ο ορίτζιναλ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο | (Instagram)

Ο δρόμος της φήμης για τους σωσίες του Ντι Κάπριο

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2016, 09:19
Ποιος είναι ποιος; Αριστερά ο Μπούρτσεβ, δεξιά ο Ανερουντ και στο κέντρο ο ορίτζιναλ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο
|(Instagram)

Ο δρόμος της φήμης για τους σωσίες του Ντι Κάπριο

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2016, 09:19

Πόσα χρόνια χρειάστηκε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για να αποκτήσει φήμη; Εντάξει, ήδη από τις πρώτες ταινίες όπου συμμετείχε ως έφηβος είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών, και ιδίως ηθοποιών, ενώ το μεγάλο «blockbuster» ήρθε πολύ νωρίς, στα πρώτα-πρώτα στάδια της καριέρας του. Και πάλι, όμως, το ταλέντο και λίγη καλή τύχη ήταν απαραίτητα στοιχεία για τη θέση που απέκτησε στο Χόλιγουντ, ενώ ο ίδιος προσπαθεί κάθε φορά να αποδείξει ότι είναι αντάξιος της φήμης του.

Πόσα χρόνια χρειάζεται ένας (ή δύο) σωσίας του Ντι Κάπριο για να αποκτήσει φήμη; Λίγα λεπτά της ώρας αρκούν -αρκεί να δει την ομοιότητα και ο υπόλοιπος κόσμος, και ακόμα καλύτερα αν μιλάμε για τον κόσμο των social media.

Ο ένας σωσίας είναι η νεαρή, σουηδική εκδοχή του Ντι Κάπριο. Οι φωτογραφίες του 21χρονου μοντέλου Κόνραντ Ανερουντ μας γυρνάνε πίσω στις εποχές όπου ο Ντι Κάπριο υποδυόταν τον Ρωμαίο , στον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» ή τον Τζακ στον «Τιτανικό».

Οι γωνίες του προσώπου του, το λεπτό πιγούνι και η αρμονική μύτη από μόνες του δημιουργούν καλές προδιαγραφές για ένα επάγγελμα στον χώρο του μόντελιγνκ. Αλλά ο συνδυασμός τους είναι υπερβολικά κοντά στα χαρακτηριστικά του ηθοποιού. Εκεί μπορεί να στηρίξει μία ολόκληρη καριέρα, στο μόντελινγκ και όχι μόνο, ο νεαρός Σουηδός. Σύμφωνα με τον Guardian μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με μία δισκογραφική εταιρεία!

Photo: @kkalle

A photo posted by Konrad Annerud (@konradannerud) on

Foto: @watsonemmma A photo posted by Konrad Annerud (@konradannerud) on

Ο άλλος είναι η εκδοχή ενός ελαφρώς παρατημένου Ντι Κάπριο. Παρότι είναι αρκετά νεότερος από τον αμερικανό ηθοποιό, μοιάζει με έναν γερασμένο του εαυτό, με γένια, μαύρους κύκλους και λίγα παραπάνω κιλά. Αυτός είναι ο Ρομάν Μπουρτσάεβ. Επειδή εργάζεται ως υπάλληλος στην τεχνική υποστήριξη και όχι ως μοντέλο στις πασαρέλες, ο ρώσος σωσίας του Ντι Κάπριο δεν μπορεί να στηριχθεί στα εξωτερικά του χαρακτηριστικά για να επωφεληθεί από την καριέρα του Ντι Κάπριο. Αρα τι κάνει; Δεν προβάλλει αυτά που τον ενώνουν με τον σταρ του Χόλιγουντ αλλά διακωμωδεί όσα τους χωρίζουν.

κκκκκκκκ
Ο διασκεδαστικός τρόπος που προεσγγίζει ο Μπούρτσεβ την ομοιότητά του με τον Ντι Κάπριο (Roman Burtsev/ Facebook)

Ο Ντι Κάπριο έχει γυναίκες, εκείνος δεν έχει, αλλά τις κυνηγάει στα μολ της Μόσχας. Ο Ντι Κάπριο έχει γυμνασμένο σώμα, ο Μπουρτσάεβ τρέχει στα γυμναστήρια, ο Ντι Κάπριο βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα Οσκαρ για την ερμηνεία του σε μία ταινία όπου του επιτίθεται μία αρκούδα, ο Μπουρτσάεβ μεταμφιέζεται στην αρκούδα που κρατά το Οσκαρ. Και κάπως έτσι ο Μπουρτσάεβ αποκτά το δικό του ριάλιτι σόου, στο κανάλι Moskva 24.

У меня свой “Выживший”   A video posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...