415
Η κεντρική κρεβατοκάμαρα της Μέριλ Στριπ με την εντυπωσιακή θέα | Douglas Elliman

H Mέριλ Στριπ πουλά το ρετιρέ της στο Μανχάταν – αλλά ζητά $25 εκατ.

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2018, 09:30
Η κεντρική κρεβατοκάμαρα της Μέριλ Στριπ με την εντυπωσιακή θέα
|Douglas Elliman

H Mέριλ Στριπ πουλά το ρετιρέ της στο Μανχάταν – αλλά ζητά $25 εκατ.

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2018, 09:30

Σχεδόν είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια – 24,6 για την ακρίβεια. Τόσα ζητά η Μέριλ Στριπ για το υπερπολυτελές διαμέρισμά της, στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Το ρετιρέ της ηθοποιού, η οποία έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Όσκαρ, στεγάζεται σε μια γωνιακή πολυκατοικία της TriBeCa, της περίφημης γειτονιάς του Lower Manhattan όπου διαμένουν καλλιτέχνες, αστέρες του κινηματογράφου, επιχειρηματίες και πάσης φύσεως διασημότητες του αμερικανικού και παγκοσμίου τζετ σετ. Η Στριπ το αγόρασε από κοινού με τον σύζυγό της Ντον Γκάμερ, έναν γλύπτη που ειδικεύεται στα έργα μεγάλων διαστάσεων, το 2006 έναντι 10,13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ρετιρέ, έκτασης 366 τετραγωνικών μέτρων, στεγάζεται στο River Lofts Tower, ένα μέγαρο το οποίο διαθέτει θυρωρείο, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και γυμναστήριο, ενώ αυτό που το καθιστά μοναδικό και δικαιολογεί την υψηλή τιμή του είναι η εξαιρετική πανοραμική θέα προς την πόλη. Συν, φυσικά, το γεγονός ότι φιλοξένησε επί χρόνια μία από τις πιο ταλαντούχες και διάσημες ηθοποιούς στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Για την είσοδο στο διαμέρισμα είναι απαραίτητη η χρήση ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα οι πόρτες του οποίου ανοίγουν σε έναν διάδρομο που φωτίζεται από έναν φεγγίτη. Στο τέλος του υπάρχει ένα μικρό σαλόνι και μια τραπεζαρία που περιβάλλεται από γυάλινους τοίχους ύψους δέκα μέτρων με θέα στο μοναδικό skyline του Μανχάταν, την οποία οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν απολαύσουν και από το μπαλκόνι πλάτους 3 μέτρων που καλύπτει τις τρεις πλευρές του διαμερίσματος.

Eνα τζάκι διαχωρίζει το σαλόνι από το καθιστικό ενώ δίπλα στους τεράστιους αναπαυτικούς καναπέδες βρίσκεται η κεντρική τραπεζαρία της κατοικίας.

Πάνω από το τραπέζι κρέμεται, διακριτικά επιβλητικός, ένας γλυπτός κρυστάλλινος πολυέλαιος.

Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται μια ευρύχωρη και φωτεινή κουζίνα στην οποία κυριαρχεί ένας τεράστιος ξύλινος πάγκος που περιβάλλεται από λευκά έπιπλα.

Η κεντρική κρεβατοκάμαρα διαθέτει δύο λουτρά και δύο βεστιάρια ενώ προσφέρει μια εξαιρετική θέα του ποταμού Χάτσον.

Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα διαθέτει επίσης δικό της λουτρό ενώ ένα τρίτο, μικρότερο, μπάνιο εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων όσοι διαμένουν στα υπόλοιπα δύο υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...