177
Οι δύο έλληνες μαχητές με τον παρουσιαστή του Reality της διαπραγμάτευσης, στο νοσοκομείο των Βρυξελλών όπου νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους | Digital Artwork: Moufanet

Τράκαρε το βαν με Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου στις Βρυξέλλες

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 31 Μαρτίου 2017, 11:24
Οι δύο έλληνες μαχητές με τον παρουσιαστή του Reality της διαπραγμάτευσης, στο νοσοκομείο των Βρυξελλών όπου νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους
|Digital Artwork: Moufanet

Τράκαρε το βαν με Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου στις Βρυξέλλες

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 31 Μαρτίου 2017, 11:24

Με ένα non paper που διέρρευσαν από κοινού η κυβέρνηση και η εταιρία παραγωγής «Daneistes Ltd» έγινε γνωστό το ατύχημα που έστειλε την Εφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο νοσοκομείο με ελαφρούς τραυματισμούς γοήτρου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βαν της παραγωγής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα. Η προσοχή του όμως διασπάστηκε όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής φιλονικούσε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα της πραγματικότητας.

Δίπλα στους παίκτες των «Μαχητών» βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εκπρόσωποι της παραγωγής του παιχνιδιού «Διαπραγμάτευση» καθώς και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης που φρόντισε με τα αστεία του να ελαφρύνει το κλίμα και να δώσει κουράγιο στους Έλληνες συμμετέχοντες. Εκείνοι με τη σειρά του του εξέφρασαν τη νοσταλγία τους για τις εποχές που ήταν αντιπολίτευση και υποσχόταν αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις.

Παρέμβαση για το ατύχημα έκανε και ο γνωστός πρώην οδηγός αγώνων Ιαβέρης που μίλησε για την παιδεία των οδηγών στις Βρυξέλλες και για τον εγκληματικό τρόπο που οδηγούν επειδή δεν έχουν περάσει διαφωτισμό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News