145
Η επίμαχη αφίσα που έχει προκαλέσει κινητοποίηση των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να προστατευθεί η αθώα κοπέλα της image bank | Digital Artwork: Moufanet

Επικήρυξαν την κοπέλα της διαφήμισης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 30 Μαρτίου 2017, 11:10
Η επίμαχη αφίσα που έχει προκαλέσει κινητοποίηση των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να προστατευθεί η αθώα κοπέλα της image bank
|Digital Artwork: Moufanet

Επικήρυξαν την κοπέλα της διαφήμισης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 30 Μαρτίου 2017, 11:10

Ηταν μια προσπάθεια της ΔΕΗ να δείξει το φιλικό πρόσωπο των νέων λογαριασμών που μπορούν να εξοφληθούν ηλεκτρονικά. Δίπλα στην κοπέλα μάλιστα υπάρχουν οι φράσεις «Πιο απλός, πιο φιλικός, πιο κατανοητός λογαριασμός».

Ομως η αχαριστία των καταναλωτών είναι εμφανής. Αντί να ευγνωμονούν την εταιρία που πλέον τους ενημερώνει πιο απλά, πιο φιλικά και πιο κατανοητά ποιες ακριβώς είναι αυτές οι προσαυξήσεις που κάνουν το τελικό ποσό να είναι διπλάσιο της κατανάλωσης στράφηκαν εναντίον της αθώας κοπέλας.

Μάλιστα στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στην οδό Χαλκοκονδύλη το τηλεφωνικό κέντρο κατακλύζεται από οργισμένους καταναλωτές που βλέποντας τους λογαριασμούς τους να φτάνουν σε εξωπραγματικό ύψος, απαιτούν να μάθουν το όνομα και την διεύθυνση της κοπέλας.

Τελευταία δε εμφανίστηκαν και απειλητικές αφίσες στους δρόμους με την φράση «Κοπελιά σε ψάχνουμε» ενώ σε κάποιες άλλες διατυπώνεται ευθέως η υπόσχεση πως όταν την βρουν θα της τοποθετήσουν τα σάντουιτς της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εκεί που δεν μπορεί να γραφτεί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News