311
Η ομάδα του «Big Brother». Ενας εξ αυτών κόμπαζε για βιασμούς – Ενα κανάλι τού έδωσε το βήμα να το κάνει | YouTube/CreativeProtagon

Μικρόφωνο σε αρουραίους

Ρέα Βιτάλη Ρέα Βιτάλη 7 Σεπτεμβρίου 2020, 08:27
Η ομάδα του «Big Brother». Ενας εξ αυτών κόμπαζε για βιασμούς – Ενα κανάλι τού έδωσε το βήμα να το κάνει
|YouTube/CreativeProtagon

Μικρόφωνο σε αρουραίους

Ρέα Βιτάλη Ρέα Βιτάλη 7 Σεπτεμβρίου 2020, 08:27

Οι αρουραίοι δρουν τη νύχτα. Τα σκοτάδια είναι το περιβάλλον τους. Καθόλου τυχαία, ο συγκεκριμένος ξεψάρωσε στα σκοτάδια να απλώσει τα σκοτάδια του. «Με τις γκόμενες πάω με μια κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Μεγάλα πακέτα, μεγάλες ανάγκες (και ακόμα μεγαλύτερες ανασφάλειες).

Υπάρχουν κανάλια που δρουν όλο το 24ωρο. Θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό. Γίνονται μεγάφωνο, δρόμος, χωνί των σκοταδιών ανθρώπων. Τους συνοδεύουν στο φως. Τους αναδεικνύουν, τους προβάλλουν, τους «συστήνουν»… Δείτε τους! Συνηθίστε τους! Συμπορευτείτε στα δυνατά μαζί τους όσοι μέχρι τώρα συμπορευόσασταν μαζί τους στα κρυφά. Χάστε ντροπή. Αυτό κυρίως. Μέρα τη μέρα θα σας βοηθήσει το κανάλι να χάνεται ντροπή. Η ντροπή είναι αρνητικό στοιχείο για τον σύγχρονο τηλεαρουραίο. Ελευθερώστε τα μαύρα σας σε οθόνες ανθρώπων. Εχετε βήμα, μάγκες! Είστε χρήσιμοι. Ωφέλιμοι σε τηλεθέαση, σε κερδοφορίες. Γαμάτε ή βιάστε με τη φαντασία σας… Πολλές! Ορδές! Ποιος ξέρει; Μπορεί κάποτε να το καταφέρετε και αλήθεια.

Αναγνώστες μου, κοινοποιήσατε στο σύμπαν λόγια ενός αρουραίου. Ετσι πήρα κι εγώ χαμπάρι τι γίνεται. Καμάρωσα τα αντανακλαστικά ενός υγιούς, πολύ μεγάλου πληθυσμού κοινωνίας. Ο πολίτης έχει δύναμη, αν μάθει να αξιοποιεί τη υπερδύναμη που έχει! Πάμε όμως τώρα και στα πιο δύσκολα. Θέλω να υπενθυμίσω το σλόγκαν, τη «βίβλο» του σταθμού που φιλοξενεί, αξιοποιεί, προβάλλει το «Big Brother».

Αντιγράφω ακριβώς όπως οι ίδιοι διαφημίζουν την οπτική, την ηθική, τη «χάρτα» τους. ΣΚΑΪ: «Εκεί όπου οι ισχυροί αποφασίζουν. Εκεί όπου λαμβάνονται οι μεγάλες αποφάσεις… Εκεί όπου το κράτος αποτυγχάνει να μας προστατεύσει. Εκεί που χτίζεται το μέλλον. Εκεί όπου η γυναίκα έχει φωνή. Εκεί όπου ξεσπάει η αγανάκτηση. Εκεί που εκφράζεται η διαφορετικότητα. Εκεί που όλα ανατρέπονται σε μια στιγμή. Εκεί που ο ήλιος δεν δύει ποτέ. ΣΚΑΪ Ειδήσεις-Πάντα εκεί». Το «εκεί» σηκώνει κουβέντα.

ΥΓ. Χάρηκα την άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου και βέβαια όλων των κομμάτων.

ΥΓ. 2 Ο παίχτης εκδιώχθηκε. Αρα το λοιπό προϊόν αμόλυντο, σωστό προς κατανάλωση; Προχωρούμε ακάθεκτοι; Όλα καλά;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News