277
H Φώφη Γεννηματά εμβολιάστηκε τη Δευτέρα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των πολιτικών αρχηγών | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Η Φώφη Γεννηματά έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2021, 11:27
H Φώφη Γεννηματά εμβολιάστηκε τη Δευτέρα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των πολιτικών αρχηγών
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Η Φώφη Γεννηματά έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2021, 11:27

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προσήλθε στις 11.00 το πρωί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να κάνει και εκείνη με τη σειρά της (όπως οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του Κυριάκου Βελόπουλου) το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech κατά του κορονοϊού.

Από πολιτικό τακτ καθυστέρησαν και  οι επίσημες ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, έτσι ώστε να γίνουν αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο. Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη», δήλωσε μετά τον εμβολιασμό της η κυρία Γεννηματά.

«Η μάχη συνεχίζεται, αλλά πια έχουμε καλύτερα όπλα για να την κερδίσουμε», τόνισε εξάλλου σε συνέντευξή της στη «Real News», η κυρία Γεννηματά, ζητώντας όμως παράλληλα, σχέδιο, οργάνωση και αποτελεσματικότητα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Στη συνέντευξή της στην κυριακάτικη εφημερίδα, η Φώφη Γεννηματά ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της μεταξύ άλλων καθεστωτικές πρακτικές, παλαιοκομματικές λογικές και συντηρητικές επιλογές παλαιάς κοπής.

Χαρακτηρίζει «ύβρη» τα εκλογικά σενάρια, αλλά δηλώνει έτοιμη για οποιονδήποτε αιφνιδιασμό, ενώ προειδοποιεί όσους «βλέπουν» το κόμμα της ως «συμπλήρωμα» να το ξεχάσουν.

Περιγράφει εξάλλου ως «ζωτική ανάγκη για τη χώρα» μία πραγματικά προοδευτική κυβέρνηση (εδώ) με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή, κάτι που, όπως υπογραμμίζει, προϋποθέτει ριζική αλλαγή των συσχετισμών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...

Copyright 2015 - 2024 Protagon. All rights reserved