198
Η ομαδική φωτογραφία όλων των υποψήφιων που αναρτήθηκε στη σελίδα της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Facebook | Facebook/The Academy

Η ομαδική φωτογραφία των Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2017, 19:35
Η ομαδική φωτογραφία όλων των υποψήφιων που αναρτήθηκε στη σελίδα της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Facebook
|Facebook/The Academy

Η ομαδική φωτογραφία των Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2017, 19:35

Εχει πλάκα να βλέπεις τους διάσημους σταρ, με τις αμοιβές των εκατομμυρίων, με τους μάνατζερ και τα ταμπεραμέντα, να στήνονται, σαν καλοχτενισμένοι μαθητές για την αναμνηστική φωτογραφία.

Και μετά έχει πλάκα να ζουμάρεις και να βλέπεις τον καθένα χωριστά. Τη Νικόλ Κίντμαν σαν σπασίκλα. Τον Ράιαν Γκόσλιγκ σαν τον ωραίο της τάξης. Τον Τάρελ Αλβιν Μακρέινι σαν πειραχτήρι. Και τον διπλανό του (είναι άραγε ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον;) σαν το Νο 2 πειραχτήρι.

Ο Ντένζελ Γουάσινγκτον ποζάρει σαν ο καλύτερος μαθητής. Πίσω του η Ιζαμπέλ Υπέρ σκύβει μπροστά σαν την καλύτερη μαθήτρια, που φοβάται μήπως δεν φανεί στο πλάνο.

Ο Ντέιμιεν Σαζέλ ποζάρει σεμνά, σαν τον ντροπαλό ιδιοφυή, που χαίρεται πιο πολύ όταν διαβάζει παρά όταν παίρνει «10’». Τη Μισέλ Γουίλιαμς σαν τη χαμηλών τόνων καλή αλλά όχι άριστη μαθήτρια της γαλαρίας και τον Κέισι Αφλεκ δίπλα της σαν τον λίγο ατίθασο, λίγο προβληματικό γόη.

Και μετά υπάρχει και ο άλλος μαθητής, με το συμπαθητικό πρόσωπο, που κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα με βλέμμα δυνατό, και που καθώς περιεργάζεσαι τη φωτογραφία πέφτει πάνω του το βλέμμα σου, αλλά σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς το όνομά του και δεν το θυμάσαι με τίποτα… Όλα τα έχει η αναμνηστική φωτογραφία των Οσκαρ 2017!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...