382
| ΙΝΤΙΜΕnews

Χαμός με τον Λεβέντη στο στούντιο της ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 13:15

Χαμός με τον Λεβέντη στο στούντιο της ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 13:15

Τα αρχικά χαμόγελα και οι αβρότητες μεταξύ του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων και των δημοσιογράφων-παρουσιαστών της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 έδωσαν σταδιακά τη θέση τους σε στιγμές έντονης αντιπαράθεσης και τελικά σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά, με αφορμή τις επικριτικές δηλώσεις του κ. Λεβέντη για τη δημόσια τηλεόραση.

Ο Βασίλης Λεβέντης τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας: τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο ελλήνων αξιωματικών στην Τουρκία, το Σκοπιανό, τον Αμβρόσιο και την αθωωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, μέχρι τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, για να φθάσει στο τέλος η κουβέντα στην ΕΡΤ και την ελλιπέστατη -κατά την άποψη του-  κάλυψη της δραστηριότητας της  Ενωσης Κεντρώων.

Για το θέμα του ΠΑΟΚ και τα εκτροπα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο κ. Λεβέντης είπε «ναι« στην τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη, αλλά «όχι» στην εξόντωση του ΠΑΟΚ. «Να τιμωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης για την απρέπεια να φέρει όπλο δημοσίως σε αγωνιστικό χώρο αλλά να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ», δήλωσε, συνδέοντας μάλιστα τυχόν τιμωρία του Δικεφάλου του Βορρά με το Μακεδονικό και τις συνέπειες που ενδεχομένως θα έχουν τα δύο θέματα για την κυβέρνηση Τσίπρα:

«Εάν τιμωρήσει την ομάδα, ο Πρωθυπουργός θα πάθει μεγάλη λαχτάρα από τη Λάρισα και πάνω, καθώς είναι έτοιμος να παραδώσει το όνομα Μακεδονία και η Μακεδονία θεωρείται αδικημένη από το κράτος του Κολωνακίου», ανέφερε χαρακτηριστικά προσδίδοντας ευρύτερες πολιτικές προεκτάσεις στην… μπάλα.

Κληθείς να σχολιάει εξάλλου τις πρόσφατες δηλώσεις του μητροπολίτη Αμβρόσιου, και την αθωωτική δικαστική απόφαση, έκανε λόγο για έναν «υπερβολικό άνθρωπο» ο οποίος, όμως, όπως είπε, «δεν είναι αδιάφορος στο ποίμνιό του».

Ο πρόεδρος Λεβέντης κατήγγειλε τη δημόσια τηλεόραση ότι δεν προβάλλει, ως όφειλε, το κόμμα του και οξύνοντας την κριτική του, είπε στους δημοσιογράφους της εκπομπής ότι η ΕΡΤ λιβανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θέλω στην κρατική τηλεόραση να υπάρχουν λιβανιστήρια της κυβέρνησης», τους είπε και επικαλέστηκε το δικαίωμα της Ενωσης Κεντρώων να καλείται στις εκπομπές ισοτίμως με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.

«Εικοσι χρόνια έκανε σωστά τη δουλειά της η ΕΡΤ; Γιατί εμένα δεν μου αρέσει να είναι κυβερνητικό λιβανιστήρι», παρατήρησε ο κ. Λεβένης και η δημόσια αντιπαράθεση, σε ζωντανή σύνδεση, άρχισε να… ξεφεύγει (δείτε πως αρχίζει ο καβγάς στο 26.00′ του βίντεο κάτω). Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους στο στούντιο, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν αρκετά λεπτά αργότερα και λίγο πριν ολοκληρωθεί η θυελλώδης τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Λεβέντη στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...