267
|

Πώς η Τζάκρη έγινε θέμα με το αποκαλυπτικό ντύσιμό της

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 19:07

Πώς η Τζάκρη έγινε θέμα με το αποκαλυπτικό ντύσιμό της

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 19:07

Σεξισμός; Ή πρόκληση από την πλευρά μιας βουλευτίνας; Θέμα συζήτησης στα social media αλλά και στο Κοινοβούλιο έγιναν για μια ακόμη φορά οι ενδυματολογικές επιλογές της Θεοδώρας Τζάκρη, κατά την παρουσία της στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής την Πέμπτη.

Η βουλευτής Πέλλας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με αφορμή τις στυλιστικές της επιλογές και ειδικά την προτίμησή της στις τσάντες Louis Vuitton ή τις γόβες του οίκου Christian Louboutin στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

173889-e1475816458332
Αρχές Οκτωβρίου 2016, η κομψή Θεοδώρα Τζάκρη εισέρχεται στο Μαξίμου με αέρινο στυλ/ ΙΝΤΙMEnews / Λιάκος Γιάννης

Αυτή τη φορά όμως, ακόμα και τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής φαίνεται ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στη θέα της τολμηρής βουλευτού που επέλεξε για την περίσταση ένα σακάκι με βαθύ ντεκολτέ (και σχεδόν τίποτα από μέσα).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία της κυρίας Τζάκρη στη συνεδρίαση της επιτροπής ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού της Βουλής που μετέδιδε ζωντανά τη συζήτηση, με τον σκηνοθέτη να δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα κοντινά της πρώην υπουργού.

Λίγα λεπτά αργότερα, η κυρία Τζάκρη «προστάτεψε» το ντεκολτέ της σταυρώνοντας τα χέρια ενώ μιλούσε, καθώς φαίνεται ότι μάλλον ειδοποιήθηκε σχετικά με την εικόνα που κατέγραφε ο τηλεοπτικός φακός.

tsatsa2tsa

tsa6

Στη φωτογραφία κάτω ο συνάδελφός της, βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης, π ροσπαθεί (μάταια) να τραβήξει το βλέμμα του:

tsa7

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...