154
Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα; | twitter

Πώς καταστράφηκε η βαλίτσα σου μετά την πτήση; Να μια απάντηση

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2018, 18:03
Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα;
|twitter

Πώς καταστράφηκε η βαλίτσα σου μετά την πτήση; Να μια απάντηση

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2018, 18:03

Να πετάει τις αποσκευές σαν τα σκουπίδια σε μια τσουλήθρα, «πιάστηκε» μία υπάλληλος στο αεροδρόμιο της Χονολουλού στη Χαβάη.

Οι σκηνές, σύμφωνα με τη Sun, απαθανατίστηκαν από δημοσιογράφο της εφημερίδας της Αυστραλίας The Courier-Mail, η οποία περίμενε για να επιβιβαστεί στην πτήση της Hawaiian Airlines για το Φοίνιξ των ΗΠΑ και είχε… απεριόριστη θέα στα δρώμενα, ανεβάζοντας στη συνέχεια το βίντεο στο twitter.

Η υπάλληλος, αντί να τοποθετήσει απαλά τις βαλίτσες πάνω στην τσουλήθρα, φαίνεται να τις πετάει – με αποτέλεσμα αυτές να αναπηδούν και να γλιστρούν με ταχύτητα. Οι αποσκευές δεν φαίνεται να παθαίνουν κάποια ζημιά, ωστόσο είναι άγνωστη η τύχη του περιεχομένου τους.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν ουκ ολίγες αντιδράσεις διαδικτυακά, με την αεροπορική εταιρεία να απαντά: «Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτές τις εικόνες και εκτιμούμε το ότι τις φέρατε στο φως. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται οι συγκεκριμένες αποσκευές δεν είναι αποδεκτός και το αρμόδιο τμήμα του αεροδρομίου ερευνά την υπόθεση. Ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...