213
Ο Αδωνις Γεωργιάδης με την Μυρτώ | twitter.com/AdonisGeorgiadi

Εξιτήριο μετά από μακρά αποκατάσταση παίρνει η Μυρτώ της Πάρου

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2017, 20:23
Ο Αδωνις Γεωργιάδης με την Μυρτώ
|twitter.com/AdonisGeorgiadi

Εξιτήριο μετά από μακρά αποκατάσταση παίρνει η Μυρτώ της Πάρου

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2017, 20:23

Πέντε χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο που παρ’ολίγο να της στερήσει τη ζωή, η Μυρτώ εμφανίστηκε δημόσια, έχοντας ολοκληρώσει ένα μακρύ πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, 22 ετών σήμερα, παραβρέθηκε την Παρασκευή σε εκδήλωση στη Λάρισα για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus», στην οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.

Στις 22 Ιουλίου του 2012 η Μυρτώ, ενώ ήταν σε διακοπές με τους γονείς της στην Πάρο, έπεσε θύμα επίθεσης από νεαρό Πακιστανό, ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα προκαλώντας πολύ σοβαρά προβλήματα, η αποκατάσταση των οποίων συνεχίζεται ως σήμερα.

Πλέον, μετά από ένα πρόγραμμα 40 μηνών νοσηλείας είναι έτοιμη να πάει σπίτι της. Αν και η υγεία της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, οι γιατροί της επέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μίλησαν για μία πραγματική μαχήτρια που δεν λύγισε στις δοκιμασίες και κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολιτικοί και τοπικοί φορείς, όπως και ο πρώην υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

«Είχαμε ζήσει την τραγωδία με την Μυρτώ και όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει εδώ η νοσηλεία της Μυρτώς. Τώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια και ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την ανθρώπινη στιγμή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...