270
Η Κιμ Καρντάσιαν | KIM KARDASHIAN/INSTAGRAM

Συνέλαβαν 16 για τη ληστεία εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2017, 10:11
Η Κιμ Καρντάσιαν
|KIM KARDASHIAN/INSTAGRAM

Συνέλαβαν 16 για τη ληστεία εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2017, 10:11

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στη σύλληψη 16 υπόπτων για τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι.

Η 35χρονη τηλεπερσόνα αναπαυόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, όταν εισέβαλαν μασκοφόροι άνδρες ντυμένοι ως αστυνομικοί και αφού ακινητοποίησαν τον σωματοφύλακά της, Πασκάλ Ντούβιερ, φορώντας του χειροπέδες, την κράτησαν όμηρο ώσπου να αφαιρέσουν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας σημείωσε τότε ότι η Καρντάσιαν δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, ωστόσο έναν μήνα αργότερα η ίδια και ο σύζυγός της Κάνιε Γουεστ αποφάσισαν να απολύσουν τον επί σειρά ετών σωματοφύλακα του ζεύγους.

2016-10-03t22-52-10-8z--1280x720.nbcnews-ux-1080-600
H Καρντάσιαν επιδεικνύοντας το πανάκριβο δαχτυλίδι της. Το οποίο της έκλεψαν οι ληστές στο Παρίσι

Οπως μετέδωσε το Associated Press, οι μασκοφόροι ήταν πέντε και η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, η κοσμηματοθήκη που εκλάπη περιείχε κοσμήματα αξίας έξι εκατ. ευρώ, ενώ οι ληστές αφαίρεσαν και ένα δαχτυλίδι της Καρντάσιαν αξίας τεσσάρων εκατ. ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=MP473ail5Tg

Στο τρέιλερ του 13ου κύκλου του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» η Κιμ περιγράφει όσα συνέβησαν κατά τη ληστεία στις αδερφές της Κλόε και Κόρτνεϊ.

«Θα με πυροβολούσαν πισώπλατα. Δεν υπήρχε διέξοδος. Αναστατώνομαι κάθε φορά που το σκέφτομαι», εμφανίζεται να λέει κλαίγοντας.

Η επιχείρηση σύλληψης των υπόπτων έλαβε χώρα γύρω στις 6 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με το δίκτυο France 1, οι συλλήψεις έγιναν όλες στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν τους υπόπτους από δείγματα DNA που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που συνέβη η ληστεία ενώ σύμφωνα με το Independent, στη σύλληψη βοήθησε και ο εντοπισμός ενός μενταγιόν που απέσπασαν οι ληστές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...