446
| Shutterstock

Τραμπ – Μελάνια «αρπάχτηκαν» για τις αλλαγές στη βίλα

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2020, 18:56

Τραμπ – Μελάνια «αρπάχτηκαν» για τις αλλαγές στη βίλα

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2020, 18:56

Το «τάιμινγκ», όπως λέμε στην Ελλάδα, είναι ο καθοριστικός παράγων στα πάντα. Και στον γάμο φυσικά. Πρέπει το ένα σκέλος της συζυγίας να αντιλαμβάνεται τον καημό του άλλου, ώστε να αποφεύγονται παρατράγουδα και δη χρονιάρες ημέρες. Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρχεται, δεν έρχεται. Νιώθει προδομένος ακόμη και από τα δικά του στελέχη, από τους λογικούς Ρεπουμπλικανούς που προσπαθούν να τον φρενάρουν στην αντιδημοκρατική κατρακύλα του. Τέλος πάντων, δεν έχει κέφια ο άνθρωπος, μην τα πολυλέμε. Ε, πώς πας τώρα εσύ κυρά μου από πάνω να του αλλάξεις και το σπίτι στο οποίο θα αναγκαστεί να μείνει μόλις εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο; Δεν γίνονται όλα ταυτόχρονα και χαρμάνι στη ζωή, Μελάνια, θέλουν ρέγουλο.

Αυτά τα πράγματα οι παλιοί (νοικοκυρές και νοικοκύρηδες) τα ήξεραν, και ας μην ήταν Πρώτες Κυρίες και Πρώτοι Κύριοι, Αντουανέτες και Λουδοβίκοι, αλλά καθημερινοί άνθρωποι, με νου και γνώση. Η Μελάνια όμως φαίνεται ότι δεν τα ξέρει. Και εξόργισε τον Ντόναλντ επειδή μέσα στην τούρλα των καυτών ημερών που τον καίνε και τον ζεματάνε αυτή έφερε ντεκορατρίς στο Μαρ-α-Λάγκο, δηλαδή την κουβάλησε τη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη στη Φλόριντα, για γενικό ρεκτιφιέ στα δωμάτια της βίλας. Ε, ο Τραμπ έγινε πύραυλος, αν πιστέψουμε το κατά παράδοση εχθρικό του CNN και τα κουτσομπολιά του.

Μάλλον κατηφής εμφανίζεται εδώ ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσα στο όχημά του – πρόκειται για καρέ της 30ής Δεκεμβρίου από τη Φλόριντα (REUTERS/Tom Brenner)

Το κείμενο -το οποίο υπογράφεται μεν, ωστόσο δεν κατονομάζει τις πηγές που επικαλείται- αναφέρει ότι στις 23 Δεκεμβρίου το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος πήγε στη βίλα για να κάνει Χριστούγεννα. Εκεί δούλευε η ντεκορατρίς σύμφωνα με τις εντολές της Μελάνια που ήθελε «λιγότερο επιχρυσωμένα διακοσμητικά στοιχεία και περισσότερο λευκό μάρμαρο και ξύλο». Εδώ υπεισέρχονται οι προαναφερθείσες ανώνυμες πηγές του ρεπορτάζ: «Η διάθεση του Τραμπ σκοτείνιασε μόλις μπήκε στη βίλα. Οι αλλαγές που είδε δεν ήταν της αρεσκείας του και έγινε έξαλλος». Το CNN απευθύνθηκε στον Λευκό Οίκο για κάποιο σχόλιο, αλλά ουδεμία απάντηση έλαβε, και φυσιολογικότατα.

Σε επίπεδο λάιφ στάιλ και καθώς πρέπει γούστου, ο Τραμπ και η Μελάνια δεν είναι η πρώτη φορά που συγκρούονται. Ωστόσο η δουλειά της ντεκορατρίς που έχει καταγωγή από το Λάος είχε γίνει αποδεκτή από τον πρόεδρο στην Ουάσινγκτον, όταν είχε ανακαινίσει τα δωμάτιά τους. Στη Φλόριντα πάντως, όπως είπαμε, το «τάιμινγκ» ήταν τόσο διαφορετικό από τις παλιές happy days. Ετσι ο Τραμπ ακούστηκε να φωνάζει στο προσωπικό της βίλας: «Αφαιρέστε αμέσως αυτά τα πράγματα και βάλτε τα παλιά στη θέση τους!» Διέταξε δηλαδή να γίνει ό,τι και ο αμερικανικός λαός του πρόσταξε: «Φύγε, Ντόναλντ, αμέσως, τράβα στη Φλόριντα, για να μπούνε στην Ουάσινγκτον τα πράγματα ξανά στη θέση τους»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News